Beoordelingen

Opgeslagen lichaamsvet vrijgeven

Opgeslagen lichaamsvet vrijgeven


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Of u nu om gezondheids- of cosmetische redenen wilt afvallen, het proces is hetzelfde. Gewichtsverlies is een proces in meerdere stappen - een combinatie van dieet en lichaamsbeweging. Het vereist een gezond dieet en meer calorieën verbranden dan u opneemt. Hoewel lichaamsbeweging zeker nuttig is om opgeslagen vet te verliezen, is het niet noodzakelijk. MayoClinic.com wijst erop dat voeding een sterker effect heeft op gewichtsverlies, maar lichaamsbeweging helpt om het fitnessniveau te behouden en verdere gewichtstoename te voorkomen.

Stap 1

Verbrand meer calorieën door aerobe oefeningen uit te voeren, zoals wandelen, joggen of aerobe dans. Het idee is om het lichaam in beweging te krijgen, de hartslag te verhogen en het lichaam calorieën te laten verbranden. Uiteindelijk zal het lichaam zijn vetvoorraden gebruiken voor energie terwijl je traint.

Stap 2

Krachttraining om de spiermassa van het lichaam te verhogen, en daarmee de stofwisseling van het lichaam. Spier heeft meer energie nodig om te behouden dan vet, dus hoe meer spieren je hebt, hoe meer calorieën en vet je verbrandt, zelfs in rust.

Stap 3

Train vier tot vijf keer per week gedurende minimaal 30 minuten. Het American College of Sports Medicine beveelt aan om tijdens langere periodes regelmatig te trainen om af te vallen. Het zegt hoe vaak en hoe lang je traint van groter belang is dan de intensiteit van je training.

Stap 4

Consumeer minder calorieën dan je elke dag verbrandt door middel van lichaamsbeweging en dagelijkse activiteiten. Aangezien 3500 calorieën 1 pond vet uitmaken, kunt u volgens MayoClinic.com 1 pond per week verliezen als u 500 calorieën per dag uit uw huidige inname snijdt.

Stap 5

Eet niet minder dan 1200 calorieën per dag. Veel mensen hebben de neiging om hun calorie-inname ernstig te beperken of helemaal te stoppen met eten als ze willen afvallen. Dit is de verkeerde aanpak. Als je niet eet, laat het lichaam denken dat het uitgehongerd is en om het te compenseren, behoudt het opgeslagen vet in plaats van het te verbranden.

Stap 6

Beperk uw inname van witte suiker, witte bloem, kunstmatige zoetstoffen en verzadigd vet. Beperk ook uw totale vetinname, omdat een calorie uit vet niet hetzelfde is als een calorie uit eiwitten. Volgens Dr. Dean Ornish zijn vetcalorieën veel dichter en bevatten ze negen calorieën per gram, terwijl eiwitten en koolhydraten slechts vier calorieën per gram bevatten. Suiker en eenvoudige koolhydraten zoals witte bloem moeten worden vermeden omdat ze snel in het lichaam worden omgezet in suiker en als vet worden opgeslagen.

Stap 7

Eet alkalisch voedsel. Volgens een studie gerapporteerd in "Medical Hypotheses", leidt acidose - zure bloedspiegels veroorzaakt door het eten van voedsel dat metaboliseert tot zuurafval - tot gewichtstoename. Door alkaliserend voedsel te eten, zoals citroenen, komkommers en watermeloen, kan het pH-niveau van het lichaam zich stabiliseren en opgeslagen vet en gifstoffen afgeven.

Tip

 • Drink veel water. Water helpt het gewichtsverlies te vergemakkelijken en spoelt gifstoffen uit het lichaam.
 • Raadpleeg een lijst met alkaliserend voedsel. Bepalen welke voedingsmiddelen alkalisch zijn, kan contra-intuïtief zijn. Citroenen zijn bijvoorbeeld zuur, maar metaboliseren zich tot een alkalische stof in het lichaam.
 • Gebruik uw gewicht in het begin niet als indicatie voor gewichtsverlies. Je gewicht zal fluctueren als je verliest en aankomt in water. Als u traint, verliest u ook opgeslagen vet, maar wint u spiermassa. Uw gewicht lijkt hetzelfde te zijn, zelfs wanneer u opgeslagen vet bent verloren.

MiddelenOpmerkingen:

 1. Weard

  Sorry dat ik onderbreek.

 2. Goldwyn

  Heb je zo'n weergaloze antwoord bedacht?

 3. Doubar

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je het mis.

 4. Anh Dung

  Ik bedoel, je laat de fout toe. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PB.

 5. Ben

  Ik ben het met je eens. Daarin is er iets.Nu is alles duidelijk geworden, ik waardeer de hulp in deze kwestie.Schrijf een bericht