Beoordelingen

Hoe zich te ontdoen van een buikbobbel

Hoe zich te ontdoen van een buikbobbel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een buikbobbel is een indicator van een hoog percentage lichaamsvet, wat op zijn beurt een indicator is van levensstijl en gewoonten. Een persoon met een buikbuik doet waarschijnlijk niet goed aan lichaamsbeweging, eet ongezond voedsel en heeft veel stress. De snelste manier om een ​​buikbobbel te verwijderen, is door tegengestelde gewoontes aan te gaan - goed sporten, een gezond voedingsplan volgen en stress vermijden. De keuze maken om een ​​buikbobbel te verminderen is een gezonde keuze, omdat grote hoeveelheden lichaamsvet gevaarlijk kunnen zijn voor uw gezondheid.

Stap 1

Voeg vier of vijf cardiotraining toe aan je weekschema. Cardio-oefeningen van lage intensiteit zijn meestal het meest efficiënt voor het verbranden van visceraal vet, vooral in de maag. Een cardio-schema moet ten minste 30 minuten duren en uw hartslag verhogen tot ongeveer 60 procent van uw maximale hartslag. Elke oefening van constante beweging is acceptabel, zoals zwemmen of fietsen.

Stap 2

Voeg gewichtstrainingstrainingen toe aan je weekschema, omdat krachttraining magere spieren toevoegt, die meer calorieën consumeren. Hoewel krachttraining niet direct vet verbrandt, kan het bijdragen aan een hoger metabolisme. Focus op het trainen van grote spieren, zoals die in de borst, dijen en kern. Squats, deadlifts en bankdrukken zijn geschikte basisoefeningen die de kern werken en versterken. Squats rekruteren je dijen en buikspieren, deadlifts raken je hamstrings en buikspieren en bankdrukken raken je borst en bovenarmen. Ongeveer twee dagen krachttraining per week zou voldoende moeten zijn voor matige toning.

Stap 3

Eet meer oplosbare vezels en minder calorieën. De inname van oplosbare vezels, die voorkomt in fruit en groenten, is gecorreleerd met minder visceraal vet. Eet met een tekort van 500 calorieën. Verminder 500 calorieën uit uw dieet door calorierijk voedsel te vervangen door caloriearme opties. Vervang bijvoorbeeld suikerachtig junkfood door haver, groenten en mager vlees.

Stap 4

Drink veel groene thee. Het drinken van een paar kopjes groene thee levert je lichaam een ​​stof die bekend staat als EGCG. Een studie gepubliceerd in de februari 2009 editie van "the Journal of Nutrition" toonde aan dat drinkers van groene thee twee keer zoveel vet verloren als degenen die dat niet deden. Schakel calorierijke dranken voor groene thee in voor een dubbel voordeel - caloriereductie en EGCG-inname.

Stap 5

Vermijd stressvolle situaties of zoek manieren om de hoeveelheid stress die u ervaart tijdens een moeilijke situatie te verminderen. Technieken zoals meditatie kunnen helpen. Slaap tussen zes en acht uur per nacht, omdat meer of minder slapen kan bijdragen aan de opslag van visceraal vet.

Tip

 • Spotreductie is onmogelijk. Om buikvet te verliezen, moet je algeheel lichaamsvet verliezen.Opmerkingen:

 1. Ailin

  Absoluut met je eens. Ik vind het een uitstekend idee.

 2. Nikosar

  This magnificent phrase just engraved

 3. Conley

  Wat een goed onderwerp

 4. Gacage

  A very valuable idea

 5. Cynrik

  In my opinion it is obvious. I will not begin to speak this theme.

 6. Reynold

  Het is gemakkelijker te zeggen dan te maken.

 7. Arnt

  Bravo, deze vrij goede zin is trouwens nodigSchrijf een bericht