Beoordelingen

Hoe zich te ontdoen van vet achter biceps


De American Council on Exercise beweert dat het vermogen om ter plaatse te verminderen, zoals het wegwerken van het vet achter je biceps, een mythe is. Maar houd moed; je kunt het vet achter je biceps kwijt door overal gewicht te verliezen terwijl je je spieren traint. Een effectieve combinatie van aerobe oefeningen, krachttraining om spieren te versterken en een caloriearm dieet helpen je om vet kwijt te raken achter je biceps, evenals overal.

Verlies armvet door totaal gewichtsverlies

Stap 1

Verhoog uw metabolisme om meer vet in uw lichaam en achter uw biceps te verbranden door verschillende kleine maaltijden en snacks gedurende de dag te eten, beveelt het University of Maryland Medical Center aan. Kies gezond voedsel zoals magere eiwitten, volkorenproducten, verse producten en zuivelproducten die weinig vet bevatten om uw lichaam de voedingsstoffen en energie te geven die nodig zijn om af te vallen en te sporten.

Stap 2

Verlies vet achter je biceps en de rest van je lichaam door tussen de 250 en 500 calorieën te scheren van je dagelijkse inname. Bespaar 100 calorieën elke keer dat u gele mosterd vervangt voor mayonaise of barbecuesaus; drink kruidenthee in plaats van een koude, suikerachtige cola om ongeveer 250 calorieën te besparen.

Stap 3

Hydrateer je lichaam met veel water, kruidenthee of andere niet-cafeïnevrije, suikervrije dranken. Een gebrek aan hydratatie kan ervoor zorgen dat uw metabolisme vertraagt, waardoor uw vermogen om overal af te vallen, evenals achter uw biceps, wordt geremd.

Stap 4

Verbrand calorieën met dagelijkse aerobe oefeningen om uw gewichtsverlies te vergroten. Loop of tuin een uur per dag om 250 calorieën te verbranden en verlies elke week een half pond over je hele lichaam, evenals in je armen. Jog of fiets even lang om 500 calorieën te verbranden en wekelijks 1 pond te verliezen.

Stap 5

Voer aerobe oefeningen uit die de armspieren activeren om uw biceps te trainen terwijl u calorieën verbrandt. Ga langlaufen of train op een langlaufmachine. Je kunt ook zwemmen, boksen of trainen op een roeimachine.

Slanke en toonarmen met krachttraining

Stap 1

Slank en toon je biceps en triceps door drie keer per week gewogen armcirkels te doen. Houd een halter in elke hand. Ga met je voeten op schouderbreedte uit elkaar staan ​​en strek je armen uit naar de zijkanten zodat ze op schouderhoogte zijn. Draai je armen naar achteren om kleine cirkels te maken, waarbij je je concentreert op de biceps-spieren om de beweging te stimuleren. Doe 25 cirkels achteruit en wissel dan van richting en nog 25 vooruit.

Stap 2

Houd een halter in elke hand met je handpalmen naar boven en een lichte buiging in je ellebogen. Til uw onderarmen langzaam op om biceps-krullen uit te voeren. Stop wanneer je handen ongeveer 6 centimeter van je schouders verwijderd zijn en houd je biceps spieren voor een telling van twee vast. Laat je armen met controle naar de startpositie zakken om één herhaling te voltooien. Herhaal 12 tot 24 keer, drie keer per week.

Stap 3

Bouw spieren op om uw lichaam te helpen vet in uw armen en overal efficiënter te verbranden. Voer driemaal per week aanrakingen uit, 15 tot 30 keer per sessie. Ga rechtop staan ​​en strek je armen opzij uit op schouderhoogte terwijl je een halter in elke hand houdt. Buig je ellebogen zodat je handen naar beneden wijzen en breng je ellebogen terug zodat ze naar de muur achter je wijzen. Krul je biceps naar voren om je onderrug licht aan te raken en breng ze vervolgens terug naar een uitgebreide positie voor een volledige herhaling.

Tip

  • Praat met uw arts over uw lichaamsbeweging en dieetplannen om ervoor te zorgen dat ze veilig voor u zijn.
  • Train niet elke dag je biceps en andere armspieren, omdat de spieren tussen de trainingen door moeten herstellen.