Beoordelingen

Hoe zich te ontdoen van dikke kuiltjes op benen

Hoe zich te ontdoen van dikke kuiltjes op benen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vetkuiltjes, of cellulitis, treden op wanneer vetweefsel door de huid uitpuilt. Hoewel cellulitis niet schadelijk is, heeft het wel invloed op hoe sommige mensen over hun fysieke uiterlijk denken. MedlinePlus meldt dat hoewel er geen behandeling bestaat om cellulitis kwijt te raken, u toch maatregelen kunt nemen om het uiterlijk te verminderen. Sla rages over die niet grondig zijn onderzocht of geverifieerd en houd u aan beproefde methoden.

Stap 1

Eet een dieet van volle granen, magere eiwitbronnen, fruit, gezonde vetten en groenten om een ​​gezond gewicht te bereiken. MayoClinic.com beveelt gewichtsverlies en onderhoud aan als een manier om cellulitis te helpen voorkomen en verminderen.

Stap 2

Vermijd jojo-dieet. Jojo-dieet houdt in dat je snel veel gewicht verliest, maar dan dezelfde hoeveelheid of meer terugkrijgt. Jojo-dieet beïnvloedt het metabolisme van het lichaam en de productie van hormonen en kan het moeilijker maken om permanent gewichtsverlies te bereiken. Overgewicht kan cellulitis verergeren.

Stap 3

Verminder elke dag ongeveer 250 calorieën aan voedsel en verbruik elke dag 250 extra calorieën voor een gezond gewichtsverlies van een pond per week.

Stap 4

Drink elke dag minstens 64 ons water. Drink voor en na het sporten 1 tot 3 kopjes water. Heldere urine is een goede indicator dat je gehydrateerd bent, terwijl gele urine uitdroging suggereert. MedlinePlus beveelt aan gehydrateerd te blijven om het uiterlijk van cellulitis te verminderen.

Stap 5

Til gewichten twee of drie keer per week op. Krachttraining verhoogt de spiertonus en de huidelasticiteit, twee factoren die cellulitis beïnvloeden. Neem oefeningen in het onderlichaam op in het hele lichaam om beenspieren op te bouwen. Doe lunges, squats, bruggen, quad extensions en hamstring krullen.

Stap 6

Doe elke week minimaal 150 minuten matig-intensieve oefeningen. Rennen, joggen, wandelen en fietsen zijn allemaal oefeningen die de benen uitdagen, calorieën verbranden en je laten zweten.Opmerkingen:

 1. Ka'im

  En waarom is het zo exclusief? Ik denk dat deze hypothese niet verduidelijkt.

 2. Zulubar

  Wanneer de zeemeermin Baba's benen naar het peloton spreidt, is het gemakkelijker voor de regimentsmerrie. Een waarschuwingsschot in het hoofd. Heromantia is de naam van een condoom in het oude Griekenland. Als je vrienden wilt maken, maak ze dan ver weg. Ivan Suzanin. En ze leefden lang en vaak. De kloof heiligt de middelen. Liefde op het eerste gezicht

 3. Cashel

  Ik doe mee. Dus gebeurt. We kunnen over dit thema communiceren.

 4. Kajisar

  Zoals gewoonlijk, die ongewoon gegloeid schreef!

 5. Tojarisar

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je niet gelijk. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 6. Kagajas

  Ik zal slingeren, over de kwaliteit dan commentaar. Fijn bekijken!Schrijf een bericht