Beoordelingen

Van vette heupen afkomen


De Harvard Medical School vindt dat buikvet gevaarlijker is voor je gezondheid dan heupvet, maar toch kunnen dikke heupen je een zelfbewust gevoel geven over je uiterlijk en ongemakkelijk in je eigen huid. Om vet op je heupen kwijt te raken en te werken aan slanke, strakke heupen, moet je een caloriearm dieet combineren met lichaamsbeweging die resulteert in algeheel gewichtsverlies. Raadpleeg uw arts voordat u aan uw plan begint om overtollig heup- en lichaamsvet te verliezen.

Oefening voor vetverlies

Stap 1

Voltooi de meeste dagen een uur van matige intensieve aerobe activiteit om gewichtsverlies te bevorderen. De Centers for Disease Control and Prevention bevelen wekelijks minimaal 300 minuten aerobe activiteit aan als u wilt afvallen. Zwem, fiets of jog dagelijks één uur en je verbrandt 500 calorieën terwijl je de spieren rond je heupen traint, wat resulteert in een gewichtsverlies van 1 pond per week.

Stap 2

Verhoog het vetverlies rond uw heupen en overal elders door intervallen toe te voegen aan uw aerobe trainingen. Verhoog uw snelheid of helling 30 tot 60 seconden na drie tot vijf minuten in uw normale tempo.

Stap 3

Voer krachttrainingsoefeningen uit om uw heupen af ​​te slanken en te versterken terwijl u spieren opbouwt voor meer calorieverbranding. Doe 24 hippe trappen aan elke kant, om de andere dag. Ga aan je rechterkant liggen terwijl je je bovenlichaam op je onderarm steunt. Houd je linkerknie zacht en trek je rechterknie naar je toe om een ​​hoek van 90 graden met je been te maken. Til je rechterbeen op tot heuphoogte en trap je voet van je af totdat je been bijna gestrekt is. Trek je been weer naar binnen om één herhaling te voltooien.

Stap 4

Doe de Superman-oefening om je heupen te verstevigen voor een slanker uiterlijk. Ga op je buik liggen met je armen gestrekt voorbij je hoofd. Til je armen en benen tegelijkertijd naar het plafond, terwijl je buik en heupen op de vloer blijven. Houd de pose 10 tellen vast voordat u langzaam neerlaat. Voer om de dag twee tot drie supermarkten uit.

Stap 5

Slank je heupgebied door 12 tot 24 gewogen squats om de andere dag uit te voeren. Ga met je voeten op heupbreedte uit elkaar staan ​​terwijl je een kettlebell of halter in elke hand houdt. Breng uw handen naar borsthoogte terwijl u uw ellebogen gebogen houdt. Hurk zo dicht mogelijk in een hoek van 90 graden en houd de positie twee tellen vast. Ga staan ​​en gebruik je heupen en benen om de beweging te beheersen.

Eetmodificaties voor vetverlies

Stap 1

Verwijder sneller vet op je heupen door een caloriearm dieet in je gewichtsverliesplan op te nemen. Snijd 250 tot 500 calorieën per dag voor een verlies van een half tot 1 pond per week naast het gewicht dat u verliest tijdens het trainen.

Stap 2

Vermijd de overtollige calorieën in zoete frisdranken en desserts, evenals vetrijke fastfood. Drink water of kruidenthee in plaats van frisdrank om de hydratatie te behouden en te voorkomen dat het metabolisme dompelt, en consumeer verse producten, vezelrijke volle granen, magere eiwitbronnen en magere zuivelproducten.

Stap 3

Sla geen maaltijden over om calorieën te besparen, omdat dit ervoor kan zorgen dat uw lichaam in de hongermodus gaat, wat resulteert in minder of geen gewichtsverlies. Voorzie je lichaam van brandstof en houd de stofwisseling op gang door kleine, frequente maaltijden gedurende de dag te eten.

Stap 4

Volg uw eten met een voedingsdagboek om ervoor te zorgen dat u niet te veel eet of eet voor stressverlichting in plaats van honger.

Tip

  • Het is niet mogelijk om ter plekke te verminderen, volgens de American Council on Exercise, maar je kunt met succes overtollig heupvet verliezen door lichaamsvet aan te pakken.
  • Geef je lichaam een ​​vrije dag tussen de krachttrainingssessies, zodat je spieren tijd hebben om te herstellen.