Beoordelingen

Hoe zich te ontdoen van de slappe buik van vrouwen

Hoe zich te ontdoen van de slappe buik van vrouwen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een slappe buik is niet alleen lelijk, maar ook ongezond. Vrouwen die vet in hun buik opslaan, lopen een groter risico op het ontwikkelen van chronische ziekten en sommige vormen van kanker. Afvallen door middel van een gezond, portiegestuurd dieet en lichaamsbeweging kan u helpen de slappe buik te verminderen en uw gezondheid te verbeteren.

Buikvet en gezondheid

Geen vrouw wil buikflappen boven haar broek hangen. Erger nog, als die buikflap je taille groter maakt dan 35 centimeter, loop je mogelijk een groter risico op het ontwikkelen van hartaandoeningen, beroerte, borstkanker, diabetes type 2 en dementie. Een grote taille maakt u ook gevoeliger voor metabole stoornissen en de noodzaak van galblaasoperaties. Veel van de flab in je buik is ontstekend, produceert hormonen en andere stoffen die je gezondheid beïnvloeden. U kunt op elke leeftijd buikvet ontwikkelen, maar vrouwen die de overgang naderen, kunnen bijzonder gevoelig zijn, omdat veranderingen in hormonen de manier veranderen waarop hun lichaam vet opslaat.

Dieet

Een manier om een ​​slappe buik te verminderen is door uw dieet te veranderen. Begin met het verwijderen van geraffineerde witte koolhydraten, waaronder gebak, witbrood en witte rijst. Het verminderen of volledig elimineren van bewerkte suikers uit frisdranken, snoep en suikerhoudende granen en lekkernijen helpt je ook buikvet te verliezen. Vervang deze voedingsmiddelen door volle granen, zoals bruine rijst of quinoa, en verse groenten en fruit. Kiezen voor voedingsmiddelen met onverzadigde vetten - denk aan olijfolie, avocado's en noten - boven verzadigde of transvetten voedingsmiddelen - zoals volle zuivelproducten, vet vlees en commercieel gefrituurd voedsel, kan ook leiden tot een slanker buikgedeelte. Zelfs met deze gezonde voedingswijzigingen, moet je de portiegroottes in de gaten houden en minder calorieën consumeren dan je verbrandt. Houd u echter aan een gezonde 1.200 tot 1.800 calorieën per dag. Afvallen met een snelheid sneller dan 2 pond per week kan je lichaam shockeren door te denken dat het uitgehongerd is, waardoor het meer vet opslaat om je te beschermen.

Oefening

Regelmatige lichaamsbeweging kan u ook helpen om de slappe taille te verminderen. Streef naar de meeste dagen van de week gedurende 30 tot 60 minuten met matige intensiteitsoefeningen. Matige intensiteit betekent dat uw training u een beetje zwaarder laat ademen en ervoor zorgt dat u een licht zweet breekt. Een studie in het American Journal of Physiology, Endocrinology and Metabolism, gepubliceerd in november 2011, toonde aan dat aerobe oefeningen, zoals wandelen, joggen of zwemmen, het meest effectief zijn bij het verminderen van visceraal buikvet. U kunt echter ook weerstandsoefeningen doen met gewichten om onderhuids buikvet te verminderen, waardoor uw buik er strakker uitziet. Hoewel buikspieroefeningen zoals crunches en planken de spieren van de buik versterken, kunnen ze niet helpen om de vetlaag over de spieren te verminderen. Blijf deze oefeningen opnemen om de houding, ruggezondheid en balans te verbeteren.

Spanning

Stress is een andere oorzaak van buikvet. Een studie in de 2000-editie van "Psychosomatic Medicine" concludeerde dat vrouwen met een hoog gehalte aan het stresshormoon cortisol vaker een grote buik hadden. Stress zorgt er ook voor dat je meer eet - het negeren van hongersignalen en verwennen. Dit "willen" eten resulteert in een grotere hoeveelheid visceraal vet, concludeerde een studie in het mei 2011 nummer van 'Physiology and Behaviour'. Hoewel je niet alle stress in je leven kunt verwijderen, kun je manieren zoeken om het beter te beheren. Yoga, meditatie, counseling en delegatie zijn enkele strategieën.Opmerkingen:

  1. Coilleach

    Ik raad je aan om de site te bekijken, met een groot aantal artikelen over het onderwerp dat je interesseert.

  2. Gabi

    Ik vind deze zin briljant

  3. Templeton

    Vertel me, zou je me kunnen helpen met bloggen, tenminste in de vroege stadia?Schrijf een bericht