Beoordelingen

Hoe zich te ontdoen van een vierkante kont

Hoe zich te ontdoen van een vierkante kont


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een vierkante kont zorgt niet voor een mooi achteraanzicht en het kan je zelfbewust maken over je uiterlijk. Als je billen er vierkant uitzien, is dit waarschijnlijk te wijten aan overtollig vet en gebrek aan spierspanning. Je kunt een vierkante billen verwijderen en naar een goed gevormde, afgeronde bodem werken met een combinatie van lichaamsbeweging en dieet. Door overtollig lichaamsvet te verliezen terwijl je de spieren rond je kont verstevigt, til je het op en vorm je het voor een beter zicht naar achteren.

Stap 1

Eet aandachtig, suggereert Harvard Medical School, om te voorkomen dat te veel eten leidt tot overtollig vet. Schrijf op wat je eet en zorg ervoor dat je je maaltijden en snacks over de dag verspreidt voor duurzame energie en stofwisseling.

Stap 2

Verminder uw dagelijkse calorie-inname met 250 tot 500 voor een verlies van 1/2 tot 1 pond per week. Vervang vers fruit of groenten voor snackcrackers of chips om ongeveer 200 calorieën te besparen; geef de slagroom door aan je koffiedrank voor een extra besparing van 100 calorieën.

Stap 3

Hydrateer je lichaam, behoud een vol gevoel en bevorder gewichtsverlies door elke dag acht tot 10 glazen water of kruidenthee te drinken.

Stap 4

Doe aan cardiovasculaire oefeningen die de gluteus maximus-spieren van de billen trainen om vet te verbranden en je billen op te tillen. Maak een stevige wandeling, jog, gebruik de klimmer of zwem 300 minuten per week.

Stap 5

Til en vorm je billen met bergbeklimmers. Kom in positie alsof je je voorbereidt op een race door je lichaamsgewicht te ondersteunen met je armen en op de ballen van je voeten. Houd je billen iets omhoog in plaats van een rechte lijn met je lichaam te maken. Spring met je voeten een voor een, alsof je een berg beklimt, maar zonder je hele lichaam naar voren te bewegen en terwijl je je handen tijdens de oefening op dezelfde plaats houdt. Voer bergbeklimmers gedurende 30 seconden tot twee minuten uit, driemaal per week.

Stap 6

Ga met uw voeten op schouderbreedte uit elkaar staan ​​terwijl u een halter in elke hand op borsthoogte houdt. Hurk iets naar beneden om in de startpositie te komen voor laterale shuffles. Stap met uw rechtervoet naar rechts en schuif de linkervoet naar voren om hem te ontmoeten. Voer 24 shuffles naar rechts uit en herhaal dit vervolgens naar links. Doe driemaal per week zijdelingse shuffles om je kont stevig te maken en op te tillen.

Stap 7

Span je bilspieren aan voor een shapelierbodem door kontliften te doen. Ga op je rug liggen met je armen langs je lichaam. Plaats uw voeten naast elkaar en knijp uw knieën en dijen samen. Til je billen, heupen en dijen op terwijl je voeten op de grond blijven staan. Houd de lift twee tellen vast voordat u met controle omlaag gaat. Voer driemaal per week 12 tot 24 stoelliften uit.

Tip

  • Controleer altijd uw gewichtsverlies en oefenplan met uw arts voordat u eraan begint.
  • Voer krachttraining niet meer dan om de dag uit om uw spieren de tijd te geven om te herstellen van de training.