Beoordelingen

Wat is de juiste manier om duwstangen vast te houden?

Wat is de juiste manier om duwstangen vast te houden?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Pushups zijn een effectieve manier om spierkracht en uithoudingsvermogen van het bovenlichaam op te bouwen. Ze werken op de triceps, schouders en borst en kunnen overal worden uitgevoerd waar ruimte op de vloer is. Sommige mensen vinden dat standaardopdrukoefeningen hun polsen bezeren en ze gebruiken opdrukstangen om hun polsen recht te houden, terwijl anderen de balken gebruiken omdat ze de intensiteit van een training kunnen verhogen.

Soorten

Verschillende bedrijven produceren duwstangen. De meest voorkomende is een platte basis met een antisliphandgreep of een eraan bevestigde bar waar je je hand omheen kunt wikkelen. Deze kunnen voor elke hand onafhankelijk worden geplaatst. Je kunt ook een enkele, lange verhoogde balk krijgen die ongeveer 6 centimeter boven de basis zit. Er is ook een type met handgrepen die roteren, wat de spanning op ellebogen en polsen verder kan verminderen.

Hoe Pushup Bars te gebruiken

Plaats de opdrukstangen stevig op de vloer en start uw opdrukoefeningen zoals normaal. Je kunt je handpalmen naar je tenen, naar elkaar toe of onder een hoek richten. Pas de moeilijkheid aan uw fitnessniveau aan, dus als u normaal pushups vanaf de knieën doet en niet de tenen, doe dan hetzelfde met de pushupbars. Neem verschillende posities aan om verschillende spieren te richten. Als je je handen dicht bij elkaar houdt, richt je je op de triceps, terwijl je je handen breder dan je schouders richt op je borstspieren.

Voordelen

Met behulp van duwstangen worden je handen een paar centimeter boven de vloer geheven. Dit betekent dat je lager kunt dippen tijdens het uitvoeren van een push-up dan zonder de balken, waardoor je een intensievere training krijgt. Het tweede voordeel is de verminderde spanning op de polsen, omdat ze recht zijn en niet gebogen in een hoek van 90 graden. Als u polspijn heeft, betekent dit dat u langer kunt trainen en meer voordeel uit uw training kunt halen.

Waarschuwingen

Het gebruik van duwstangen geeft je niet automatisch de juiste vorm en je moet je lichaam nog steeds in een rechte lijn houden en je bovenarmen evenwijdig aan de vloer laten zakken terwijl je beweegt. Push-upbalken geven je meer bewegingsvrijheid dan pushups vanaf de vloer, maar dit betekent niet dat je je borst helemaal op de grond moet laten vallen. Je schouders worden gedwongen in extreme rotatie als je je borst te ver laat zakken en ze in een kwetsbare positie plaatst.

MiddelenOpmerkingen:

 1. St?ane

  Mijn naam is Evelina. 'S Ochtends, zittend op mijn werk, las ik hier alles. Toen besloot ik ook te schrijven. Er zijn drie minuten voordat je naar huis gaat. Op de een of andere manier doe je het op een bijzondere manier. Vanaf het begin zijn de onderwerpen een beetje begrijpelijk, in het midden is het zo gemiddeld. Maar de nieuwe, men krijgt de indruk dat het is alsof je nog niet hebt geschreven.

 2. Holwell

  Gefeliciteerd, dit zeer goede idee zal van pas komen.

 3. Rushford

  Iets!

 4. Atl

  Het spijt me, niets dat ik je niet kan helpen. Maar ik weet zeker dat je de juiste oplossing zult vinden. Wanhoop niet.

 5. Wynter

  Naar mijn mening heb je het mis. Ik ben er zeker van. Ik kan mijn positie verdedigen. E -mail me op PM, we praten.Schrijf een bericht