Beoordelingen

Verbrandt rolschaatsen buikvet?


Veranderende vetverbrandende trainingen kunnen u helpen op koers te blijven met uw doel om gewicht te verliezen. Als je de monotonie van joggen op een loopband in de sportschool beu bent, overweeg dan om een ​​paar rolschaatsen aan te rijgen en langs een pad in de buurt van je huis te ritsen. Rolschaatsen is een efficiënte manier om calorieën te verbranden om u te helpen vet te verbranden, maar geen enkele activiteit, inclusief rolschaatsen, kan specifiek alleen buikvet verbranden. Het vet dat u als gevolg van deze activiteit verbrandt, is totaal lichaamsvet.

Calorieën rolschaatsen verbrand

Als je vastbesloten bent om calorieën te verbranden om je uitpuilende buikvet te helpen krimpen, kan rolschaatsen het antwoord zijn. Als je regelmatig rolschaatst, kan de activiteit je helpen voldoende calorieën te verbranden om je lichaam te transformeren. Het tijdschrift "Fitness" merkt op dat een persoon van 180 pond die 60 minuten besteedt aan rolschaatsen 579 calorieën verbrandt. Als je lichter bent, verbrand je minder calorieën; een persoon van 150 pond verbrandt 482 calorieën in 60 minuten rolschaatsen, zo meldt het tijdschrift.

Calorische tekorten

Vet verbranden gaat allemaal over het creëren van een calorietekort, dat plaatsvindt door minder calorieën te consumeren dan je verbrandt. U kunt op verschillende manieren werken aan een calorietekort, maar een frequente cardiotraining zoals rolschaatsen kan u helpen voldoende calorieën te verbranden om uw lichaam in deze cruciale modus te brengen. Als u vet door uw hele lichaam wilt verbranden, ook vanuit uw buik, moet u elke week ongeveer 300 minuten cardio-oefeningen doen. Door een uur per dag, vijf dagen per week te skaten, kun je aan deze richtlijn voldoen.

Andere vetverliesfactoren

Regelmatig rolschaatsen helpt je om het calorietekort te bereiken dat nodig is om je buikvet te verbranden, maar je kunt jezelf helpen bij het bereiken van je vetverliesdoelstelling door je levensstijl aan te passen. Een uitgebreid fitnessplan moet niet alleen cardio-oefeningen omvatten; plaats twee dagen krachttraining in uw weekschema om uw metabolisme te versnellen en u te helpen sneller calorieën te verbranden. Bovendien kan het verminderen van uw calorie-inname u helpen sneller een calorietekort te bereiken.

Inline skaten

Hoewel rolschaatsen een effectieve vetverbrandende training kan zijn, is inline skaten dat ook. Bezoek een park op een zonnige dag en je hebt meer kans om inline skaters te zien dan rolschaatsers. Als je een paar inline skates hebt, wees dan niet bang om ze te gebruiken om je vet weg te verbranden. "Fitness" merkt op dat de calorieverbranding van inline skaten hoger is dan rolschaatsen. Een 180-pond persoon verbrandt 992 calorieën in 60 minuten inline skaten, terwijl een 150-pond persoon 827 calorieën verbrandt in dezelfde training.

Middelen