Beoordelingen

Hoe op zijn plaats te lopen

Hoe op zijn plaats te lopen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Op zijn plaats lopen biedt een effectieve cardiovasculaire training die u comfortabel thuis kunt uitvoeren. Je kunt zelfs op je plek rennen terwijl je je favoriete tv-programma inhaalt. Volgens My Fitness Pal moet een persoon van 150 pond verwachten dat hij 544 calorieën verbrandt die gedurende een uur op zijn plaats blijven. Als je drie keer per week gedurende 60 minuten op zijn plaats loopt, kun je verwachten 1.632 calorieën te verbranden of een beetje minder dan een half pond vet per week.

Stap 1

Trek een paar hardloopschoenen of crosstrainers aan. Zelfs als u op tapijt traint, is hardlopen nog steeds een oefening met veel impact. Draag kleding die comfortabel is en je vrije bewegingsvrijheid biedt.

Stap 2

Verwijder al het vuil van uw vloer en zorg ervoor dat u op een vlakke ondergrond rent.

Stap 3

Loop vijf minuten op zijn plaats om het lichaam op te warmen.

Stap 4

Strek je belangrijkste spiergroepen. Een stuk dat zich richt op alle belangrijke spiergroepen is de yogahouding Downward-Facing Dog. Positioneer uzelf op handen en voeten om deze oefening uit te voeren. Steek je tenen onder en druk je heupen omhoog en terug om in een omgekeerde driehoekspositie te komen. Deze pose rekt tegelijkertijd je heupen, hamstrings, kuiten en quadriceps uit.

Stap 5

Ren op zijn plaats alsof je buiten op de grond rent. Breng de ene knie omhoog en vervolgens de andere, en blijf op een regelmatig tempo.

Stap 6

Houd je borst omhoog en pomp je vuisten om een ​​extra calorieverbranding toe te voegen.

Stap 7

Oefen intervaltraining om uw aerobe drempel te verhogen. Tijdens de duur van uw oefening, cyclus tussen intense uitbarstingen van activiteit en actieve herstelperioden. Ren bijvoorbeeld 60 seconden zo snel als je kunt, gevolgd door 90 seconden in een gematigd tempo te joggen.

Stap 8

Koel af door vijf minuten op hun plaats te lopen en al uw belangrijke spiergroepen te strekken.

Tip

 • De Centers for Disease Control and Prevention raden aan elke week minimaal 150 minuten cardiovasculaire activiteit uit te voeren.
 • Combineer hardlopen met twee dagen krachttraining en een gezond dieet voor de beste resultaten.Opmerkingen:

 1. Grolabar

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik nodig je uit om mee te praten.

 2. Abner

  Er zit iets in. Bedankt voor de informatie. Ik wist het niet.

 3. Seafraid

  Deze prachtige zin is zo ongeveerSchrijf een bericht