Beoordelingen

Brandt hardlopen meer vet dan gewichten?

Brandt hardlopen meer vet dan gewichten?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vet verliezen en de algehele gezondheid verbeteren betekent regelmatig sporten voor aerobe fitheid en verbeterde kracht. Elke week kilometers hardlopen of trainen met gewicht om zowel vet als calorieën te verbranden, maar mensen worden vaak geconfronteerd met een dilemma wanneer ze beslissen waar ze hun inspanningen op moeten richten voor de beste resultaten. Hoewel hardlopen meer calorieën verbrandt dan krachttraining, verbrandt krachtconditie meer vet. Het meest effectieve vetverliesprogramma combineert beide.

Aerobic oefening

Cardiovasculaire of aerobe oefeningen verbranden meer calorieën en calorieën uit vet, dan krachttraining en is essentieel voor een goede gezondheid van het hart. De gemiddelde persoon van 155 pond die 10 minuten hardloopt, verbrandt ongeveer 704 calorieën per uur; volgens NutriStrategy verbrandt dezelfde persoon 422 calorieën tijdens een uur krachtig tillen. Vergeet niet dat gewichtheffen spierkracht en -dichtheid verhoogt voordat je je gympen pakt en de loopband raakt - en spieren verbranden meer calorieën dan vet. Cardiovasculaire oefening daarentegen verhoogt in de eerste plaats de hartslag - het helpt het lichaam niet om aanzienlijke spierwinst te behalen.

Gewichtheffen

Hoewel cardiovasculaire oefeningen het lichaam efficiënter maken, is het op zichzelf niet significant effectiever in het verminderen van vet dan alleen diëten. Het tijdschrift "Medicine and Science in Sports and Exercise" publiceerde een studie die aantoonde dat deelnemers gedurende 12 weken 35 procent meer vet verloren toen ze een goed dieet combineerden met een regelmatige cardiovasculaire oefening en krachttraining; een andere groep die op dieet was en alleen aerobically trainde, verloor nog een extra pond ten opzichte van de groep met alleen dieet. Met andere woorden, goed eten, de hartslag verhogen en spieren opbouwen is 35 procent effectiever in het verbranden van vet dan goed eten en alleen de hartslag verhogen.

Hoge intensiteit interval training

De manier waarop je aerobics traint, is van grote invloed op hoeveel vet je verliest. De American Council on Exercise meldt dat afwisselend sprinten en wandelen meer buik- en onderhuids vet verbrandt dan cardiovasculaire steady-state oefeningen; Het verbrandt ook meer vet nadat je klaar bent met trainen, omdat het je metabolisme verhoogt. Een ander voordeel is dat HIIT minder tijd uit uw schema neemt - hoewel redelijk fit mensen langer aerobic kunnen trainen met dezelfde intensiteit, variërende intensiteit put het lichaam sneller uit - meestal kunnen intensieve trainingssessies slechts ongeveer 20 tot 30 minuten.

Gewichtstraining versus hardlopen versus dieet

Hoewel fitness-experts het soms oneens zijn over wat de meest effectieve vetverbrandende training vormt, zijn ze het er wel over eens dat voeding de belangrijkste factor is als het gaat om gewichtsverlies. ACE meldt dat slechts 1 procent van de leden van het National Weight Control Registry gewicht verloor - en af ​​bleef - door alleen te oefenen; een verbazingwekkende 89 procent van de leden werpt permanent ongewenst vet af met een combinatie van dieet en lichaamsbeweging. Kies niet voor hardlopen of krachttraining voor vetverlies; meng in plaats daarvan beide met een calorietekortdieet van complexe koolhydraten, veel water, vezels en magere eiwitten voor de beste levenslange resultaten.

MiddelenOpmerkingen:

 1. Jannes

  Deze prachtige gedachte zal van pas komen.

 2. Bickford

  Volgens mij heb je geen gelijk. Ik ben verzekerd. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 3. Whiteman

  Ik wil u, de auteur, al lang vragen waar u woont? In de zin van een stad? Als het geen serket is :)

 4. Berdy

  We verkopen dringend tweedehands R-50, R-65 Rails, Wear Group 1, dragen tot 3 mm, voor het opnieuw besturen op de weg. Geen koevoet!Schrijf een bericht