Beoordelingen

Rennen in de ochtend en tillen in de avonduren

Rennen in de ochtend en tillen in de avonduren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Elk trainingsprogramma moet kracht-, aerobe en flexibiliteitstraining bevatten. Door uw workouts in segmenten te splitsen, kunt u al deze elementen in werk, gezin en sociale verplichtingen onderbrengen. 'S Morgens hardlopen en' s avonds tillen helpt je om al je workouts binnen te krijgen, terwijl je ook profiteert van de natuurlijke bioritmen van je lichaam.

Morning Runs

Een stijver lichaam en lagere lichaamstemperatuur betekenen dat u 's ochtends mogelijk niet zo efficiënt bent voor uw run, maar dat betekent niet dat u het tot later moet uitstellen. Je hebt misschien het gevoel dat je harder werkt, maar als je traint voor races, beginnen de meeste in de vroege ochtenduren, zodat je raceomstandigheden nabootst. Als je doel gewichtsverlies is, kan een ochtendrun een gezonde toon voor de dag zetten, waardoor je je aan je eetplan kunt houden. Het geeft je metabolisme ook een rev. Ochtendbeoefenaars houden vaker vast aan een consistent oefenplan, merkt Forbes.com op.

Avondliften

Laat in de middag en avond zijn prime-tijden voor het tillen van gewichten. Een hogere lichaamstemperatuur betekent dat uw bindweefsels en spieren lef hebben om te gaan en minder kwetsbaar zijn voor letsel. Je hebt een dag lang gezond eten nodig om je avondinspanningen te voeden, dus je kunt het gewicht zwaar raken en spiermassa opbouwen. De concentratie van bepaalde hormonen die bijdragen aan spieropbouw kan ook 's avonds hoger zijn, suggereert een studie in het juni 2010 nummer van Chronobiology International.

Voorzorgsmaatregelen

Hoewel hardlopen voordat je iets eet, ervoor kan zorgen dat je tijdens de training iets meer vet verbrandt, heb je misschien niet de energie om lang te gaan, dus neem een ​​kleine snack voor de training die bestaat uit 100 tot 200 calorieën. Een banaan, de helft van een energiereep of een yoghurt zijn allemaal goede opties. Geef jezelf een langere warming-up voor de ochtendrun dan je zou doen voor een later op de dag om je lichaamstemperatuur en systemen te helpen inhalen, beveelt Cedric Bryant, chief science officer voor de American Council on Exercise aan. Sla een warming-up niet over voor je avondlift, maar het kan korter zijn - ongeveer vijf tot 10 minuten - dan in de vroege ochtenduren. Als je lift uren na je laatste maaltijd komt, moet je ook genieten van een lichte snack zoals wei-eiwit gemengd met water of melk, pindakaas op een sneetje toast of een banaan en een handvol zonnebloempitten.

Overwegingen

U hoeft zich geen zorgen te maken als u op sommige ochtenden moet tillen en enkele avonden moet rennen. Een studie in het Journal of Strength and Conditioning Research in december 2009 wees uit dat krachttraining in de ochtend of avond beide een aanzienlijke spiergroei kan opleveren over een periode van drie maanden. 'S Avonds hardlopen kan gemakkelijker aanvoelen - hoewel het mentaal moeilijk kan zijn om jezelf van de bank te wrikken. Uiteindelijk is elke keer dat u traint gunstig voor uw lichaam. Als u in de training past, loopt u voor op de 60 procent van de Amerikanen die niet genoeg trainen, zoals gerapporteerd door CNN in 2004. Neem rekoefeningen op na elke training - slechts 15 tot 30 seconden voor elke grote spiergroep met een milde intensiteit is voldoende.Opmerkingen:

  1. Vilhelm

    En iets analoog is?

  2. Jordon

    Het spijt me, maar ik denk dat je het mis hebt. Laten we dit bespreken. E -mail me op PM, we praten.

  3. Arazshura

    En dus is alles niet slecht, gewoon heel goed!Schrijf een bericht