Beoordelingen

Hoe in vorm te komen wanneer u morbide zwaarlijvig bent

Hoe in vorm te komen wanneer u morbide zwaarlijvig bent


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voor degenen die morbide zwaarlijvig zijn en meer dan 100 pond te verliezen hebben, is de beste dag om te beginnen met afvallen vandaag. Het proces lijkt misschien ontmoedigend, maar bedenk dat je met externe ondersteuning en een paar kleine veranderingen al na enkele weken resultaten kunt zien - en een aanzienlijk gezonder leven in de komende jaren.

Stap 1

Ga naar je arts en laat haar weten dat je van plan bent om met een trainingsschema te beginnen om af te vallen. Zorg ervoor dat u gezond genoeg bent om te beginnen met sporten en vraag om medische voorzorgsmaatregelen of advies.

Stap 2

Roep de hulp in van een deskundige fitnessprofessional, echtgenoot of vriend met wie u onderweg kunt praten. Afvallen heeft sociale, emotionele en fysieke overwegingen en het proces duurt ongeveer een tot drie jaar. Het hebben van goede ondersteuning vergroot uw kansen om vast te houden aan uw levensstijlveranderingen en voor altijd het gewicht te verliezen.

Stap 3

Begin met een activiteit van lage intensiteit zoals wandelen of zwemmen en begin langzaam. Loop naar het einde van de oprit, of rond het blok, en kies een tijdstip van de dag wanneer de temperaturen mild zijn. Beweeg in een tempo waarbij je buiten adem bent, maar nog steeds een schokkerig gesprek kunt voeren.

Stap 4

Wees consistent in uw trainingen. Begin met drie keer per week oefenen met een of twee rustdagen tussendoor, en beloon jezelf voor het voltooien van de trainingen van elke week met een pedicure, een nieuw boek dat je wilde lezen en dergelijke. Richt u in het begin op het vaststellen van gezonde gewoonten en minder op onmiddellijke veranderingen.

Stap 5

Eet decadent voedsel waar je van houdt en dat een heleboel vitamines, voedingsstoffen, volle granen en eiwitten bevat. Selecteer voedingsmiddelen die natuurlijke ingrediënten bevatten - met andere woorden, dingen die u kunt uitspreken - en blijf weg van rage-diëten of verpakte dieetvoeding. Geef jezelf toestemming om een ​​keer per week een klein dessert, een stuk biefstuk of ander favoriet spulvoedsel te eten.

Stap 6

Oefen aandachtig eten. Verslaggevers en redacteuren van "The Wall Street Journal" suggereren in het gezondheidsgedeelte dat u uw honger beoordeelt wanneer u voor het eerst gaat zitten, en om de paar minuten opnieuw en stopt wanneer u geen honger meer hebt, zelfs al is het na slechts een klein deel van uw maaltijd. Misschien vindt u een verhoogde tevredenheid door echt van uw voedsel te genieten en natuurlijk minder te willen eten.

Stap 7

Verhoog de intensiteit van uw trainingen ongeveer elke zes weken. Neem een ​​paar heuvels op tijdens je wandeling, of verhoog het tempo.

Tips

 • Probeer een gemiddeld gemiddelde van een pond per week te verliezen. Volgens de National Institutes of Health wordt van extreme diëten (minder dan 1.100 calorieën per dag) niet gedacht dat ze veilig zijn of goed werken. De meeste mensen die op deze manier afvallen, gaan weer overeten en worden weer zwaarlijvig
 • Drink de hele dag water om gehydrateerd te blijven.Opmerkingen:

 1. Colyn

  het Bossy-antwoord, op een leuke manier ...

 2. Taur

  Niets nieuws :(

 3. Mikagis

  Het spijt me, deze variant benadert mij niet. Misschien zijn er nog varianten?

 4. Malagigi

  Heeft toevallig vandaag dit forum gevonden en het is geregistreerd om deel te nemen aan de discussie over deze vraag.Schrijf een bericht