Beoordelingen

Moet je aerobics doen als je mager bent?

Moet je aerobics doen als je mager bent?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een van de belangrijkste voordelen van aerobe oefeningen is het vermogen om snel calorieën te verbranden, waardoor het een ideale aanvulling is op uw trainingsschema als u vet wilt verliezen. Als je dun bent en geen zin hebt om kilo's af te werpen, wees dan niet snel de waarde van dit belangrijke type oefening af te schaffen. Door uw aanpak aan te passen, kunt u de voordelen van aerobe oefeningen ontvangen, zelfs als u geen vet hoeft te verliezen.

Aërobe oefening en calorieën

Wanneer u wilt afvallen, kunnen aerobe oefeningen u helpen honderden calorieën te verbranden om een ​​calorietekort te creëren. Een calorietekort, waarbij u meer calorieën verbrandt dan u eet en drinkt, resulteert in het verlies van vet. Elke aerobe oefening verbrandt calorieën met een andere snelheid, maar met veel van dergelijke oefeningen kunt u honderden calorieën verbranden tijdens een enkele training. Magere mensen moeten zich richten op aerobe oefeningen die calorieën verbranden met lage of matige snelheden, zoals wandelen, in plaats van hoge snelheden, zoals fietsen.

Aerobics en Dieet

Als je mager bent en vindt dat je geen aerobe oefeningen moet doen om nog meer vet te verliezen, overweeg dan je dieet. Aërobe oefening biedt een groot aantal fysieke en emotionele voordelen en zou een belangrijk onderdeel van iemands trainingsschema moeten zijn. Als u aerobe oefeningen wilt doen, praat dan met een diëtist om de verhoging van uw calorie-inname te bespreken. In het geval dat je mager bent omdat je niet genoeg calorieën consumeert, kan het aanvullen van je dieet met gezonde, calorierijke voedingsmiddelen zoals noten, zaden en avocado's helpen de calorieën te compenseren die je tijdens aerobics verbrandt.

Krachttraining

Krachttraining is een waardevol soort oefening voor diegenen die mager zijn en geen hoog aantal calorieën hoeven te verbranden om vet te verliezen. Als je wilt groeien, biedt krachttraining een vrijwel eindeloos assortiment oefeningen om spieren op te bouwen. Als u in de sportschool traint, kunnen losse gewichten en gewichtsmachines elke spiergroep aanspreken; thuis bieden lichaamsgewichtoefeningen een eenvoudige, uitrustingvrije manier om spiermassa te vergroten. Hoewel krachttraining calorieën verbrandt, doet het dat volgens een lagere snelheid dan aerobe oefeningen, volgens Harvard Medical School.

Oefeningoverwegingen

Magere mensen hebben misschien het gevoel dat ze niet hoeven te sporten - ze hebben tenslotte geen overtollige vetophopingen om in hun lichaam te verbranden. Oefening is echter voordelig, ongeacht uw lichaamstype. BBC News meldt dat mensen die vaak sporten een beter cholesterolgehalte hebben dan magere mensen die niet sporten. Oefening gaat over meer dan alleen afvallen; regelmatige lichaamsbeweging kan uw cardiovasculaire gezondheid verbeteren en u helpen een langer en gezonder leven te leiden, zelfs als u al dun bent.