Beoordelingen

Hoe een magere kerel verandert in een omvangrijke kerel


De overstap maken van een magere man naar een dikke man is niet eenvoudig, maar het is zeker te doen met de juiste tools. Om bulk te krijgen, moet je meer calorieën consumeren dan je verbruikt, plus je moet je training en fysieke fitheid verbeteren - anders zul je omvangrijk worden vanwege een toename van vet in je lichaam in plaats van spieren, wat ongezond is en niet als aantrekkelijk. Evenwicht in voeding en uw levensstijl is de sleutel tot het verkrijgen van de gespierde, omvangrijke lichaamsbouw die u wenst.

Calorieën

Het is noodzakelijk om meer calorieën per dag te eten om van mager naar volumineus te gaan. Om 1 pond per week te winnen, moet je 500 extra calorieën per dag eten. Als je moeite hebt om aan te komen, kan het nodig zijn om meer te eten om aan te komen, zoals een extra 1.000 calorieën per dag. Om dit te bereiken, moet u waarschijnlijk snacks of extra kleine maaltijden aan uw dieet toevoegen.

Dieet

Hoewel de wiskunde eenvoudig is als het gaat om het eten van meer calorieën om bulk te krijgen, moet je een gezond dieet eten in plaats van junkfood. Een gezond dieet zorgt ervoor dat uw lichaam de voedingsstoffen heeft die het nodig heeft om optimaal te werken terwijl u de kilo's aantrekt. Eet voornamelijk magere eiwitten zoals kip, vis en peulvruchten, een grote verscheidenheid aan groenten en fruit, volle granen, magere zuivelproducten en gezonde vetten. Snack op een stuk fruit, noten of yoghurt in plaats van chips of een reep.

Geschiktheid

Fysieke fitheid is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat je spieren wint in plaats van vet. Gewichtstraining is een goede optie omdat het minder calorieën verbrandt dan aerobe activiteit en helpt uw ​​spieren groter te maken. Een routine van krachttraining moet minimaal drie keer per week plaatsvinden om effectief te zijn en moet afwisselend de spieren in uw boven- en onderlichaam trainen. Begin met het gewichtsniveau dat u aankan. Werk je weg naar een hoger gewicht met minder herhalingen, omdat dit sneller bulk creëert dan een lager gewicht met een hoger aantal herhalingen.

Andere tips

Veel soorten oefeningen helpen je om na verloop van tijd spieren te winnen, maar sommige duren langer dan andere. Yoga en Pilates gebruiken beide je eigen lichaamsgewicht voor weerstand, maar dit kan vele maanden duren om resultaten te zien. Maak een fitness- en dieetplan met uw doelen duidelijk vermeld om uzelf te helpen verantwoordelijk te houden. Raadpleeg een voedingsdeskundige en een personal trainer voor meer informatie over het juiste dieet en trainingsschema voor uw specifieke lichaamstype.