Beoordelingen

Voetbal Uithoudingsoefeningen


Voetbal is niet alleen een spannende sport om naar te kijken; het biedt veel fysieke voordelen en wordt gespeeld door mensen van alle leeftijden. Voetballers rennen door velden die doorgaans tussen de 50 en 100 meter breed en minstens 100 meter lang zijn. Ze lopen, joggen, sprinten en schoppen bijna constant gedurende minstens 90 minuten, en de keeper van elk team moet springen, springen, schoppen en duiken voor voetballen om te voorkomen dat de tegenstander scoort. Vanwege de vaardigheden die nodig zijn om effectief te spelen, moeten voetbaluithoudingsoefeningen trainingen omvatten die spelers helpen snelheid, cardiovasculair uithoudingsvermogen, spieruithoudingsvermogen, fysieke kracht en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

Rennen

Voetballers moeten snel lange afstanden kunnen rennen, en hardlopen voor training is de beste manier om het uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen op te bouwen. Deze high-impact activiteit verhoogt je hartslag en houdt deze gedurende lange perioden verhoogd, wat helpt bij het opbouwen van cardiovasculaire conditie. Wanneer uw cardiovasculaire systeem sterk is, kan uw hart bloed efficiënt naar uw vitale organen pompen, waardoor ze de zuurstof en voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om u te ondersteunen tijdens fysieke activiteiten. Ren dagelijks 45 tot 60 minuten om de gezondheid van je hart te verbeteren terwijl je uithoudingsvermogen en cardiovasculair uithoudingsvermogen opbouwt.

Intervaltraining

Intervaltraining vereist dat u wisselt tussen matige en snelle cardiovasculaire bewegingen. Afwisselend drie minuten langzaam joggen met één minuut snel sprinten gedurende 30 minuten is een voorbeeld van intervaltraining. Door intervaltraining in uw cardiovasculaire routine op te nemen, kunt u meer energie verbruiken dan wanneer u met één snelheid zou trainen. Door uw lichaam op deze manier te conditioneren, kunt u snel en gemakkelijker schakelen tussen langzame en snelle bewegingen op het voetbalveld. Intervaltraining minimaal drie keer per week om uw cardiovasculaire conditie verder te verbeteren.

Squats en Lunges

Hoewel het belangrijk is voor atleten om hun hele lichaam te trainen, moeten voetballers meer nadruk leggen op oefeningen voor het opbouwen van hun onderlichaam, zoals lunges en squats. Deze oefeningen bouwen niet alleen spieren in de benen op, maar ze helpen ook het spieruithoudingsvermogen te vergroten, wat het aantal keren bepaalt dat uw spieren een activiteit kunnen herhalen voordat ze moe worden. Het spieruithoudingsvermogen van je benen heeft invloed op je spelprestaties, en in tegenstelling tot krachtopbouwende beenoefeningen die bulk toevoegen, squats en lunges verhogen de botdichtheid en spieruithoudingsvermogen terwijl je beenspieren slank en actief blijven. Neem lunges en squats op in je onderlichaam, krachttraining, en werk je beenspieren om de andere dag of om de twee dagen om overbelasting van de spieren te voorkomen.

Zwemmen

Zwemmen is een oefening voor het hele lichaam waaraan voetballers kunnen deelnemen om hun spieren te verlengen en tegelijkertijd cardiovasculair en gespierd uithoudingsvermogen op te bouwen. Zwemmen vereist repetitieve bewegingen die spieren in de armen, benen, rug, romp en schouders versterken en strekken. Herhaaldelijk bewegen van uw spieren helpt bij het opbouwen van spieruithoudingsvermogen en verhoogt de flexibiliteit, waardoor u wendbaarder wordt op het veld. Flexibel zijn houdt ook spieren los, wat blessures tijdens games vermindert. Als je toegang hebt tot een zwembad, zwem dan twee of drie keer per week om je bewegingsbereik te verbeteren en je cardiovasculaire conditie te verbeteren.