Beoordelingen

Maken squats je dijen dunner?

Maken squats je dijen dunner?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je je dijen als een probleemplek beschouwt, ben je niet alleen. Veel mensen met een zware onderste helft, vaak een peervorm genoemd, willen afvallen en strakker worden. Het dragen van overgewicht in je dijen levert misschien niet dezelfde gezondheidsrisico's op als buikvet, maar overgewicht verhoogt je risico op het ontwikkelen van hartaandoeningen, kanker en diabetes. Squats zijn gezonde bewegingen die de spieren in je dijen trainen, hoewel ze misschien niet voldoende zijn om je op zichzelf af te slanken.

Techniek

Op de verkeerde manier squats doen, zal niet veel voor je dijen doen. Het leren van de juiste techniek is van vitaal belang als je squats voor je bovenbenen wilt gebruiken. Om een ​​squat te doen, ga je staan ​​met je voeten op heupbreedte uit elkaar, armen langs je lichaam. Laat je lichaam langzaam naar beneden en naar achteren zakken alsof je in een stoel zit. Stop wanneer je knieën een hoek van 90 graden bereiken. Houd de squat een seconde of twee vast en keer dan terug naar de startpositie om een ​​herhaling te voltooien.

Routine

Af en toe een squat is niet genoeg om significante dunner wordende effecten in je dijen te produceren. In plaats daarvan moet je op een consistente basis squats doen om de gewenste resultaten te krijgen. MayoClinic.com beveelt aan om ten minste één set van 12 herhalingen van elke beweging in uw krachttraining routine twee of drie keer per week te doen. Je zou binnen twee of drie weken dunnere en meer strakke dijen moeten zien. Voor nog meer voordeel, combineer squats met andere bewegingen die je dijen werken. Lunges, deadlifts en stepping-oefeningen zijn ideale opties. Laat je dijen minimaal een dag rusten tussen de trainingen door om ze de tijd te geven om te herstellen en te repareren.

Hoe ze werken

Squats activeren je quads en hamstrings, die zich beide in je dij bevinden. Terwijl je je lichaam omhoog en omlaag brengt, moeten je dijspieren werken om je op en neer te brengen en tegelijkertijd je lichaam te stabiliseren om te voorkomen dat je omvalt. Elke keer dat je een squat doet, krijgen deze spieren kleine tranen. Wanneer deze tranen genezen, worden je spieren sterker en groter, waardoor je een strakke en gedefinieerde look in je dijen kunt creëren.

Overwegingen

Ondanks de dijspiervoordelen van squats, kun je je bovenbenen waarschijnlijk niet verdunnen met alleen squats. Cardio is nodig om calorieën en vet over uw hele lichaam te verbranden. Zonder cardio houdt overtollig slap je dijspieren bedekt. Alle squats ter wereld zullen je dijen niet dunner maken als je ze niet combineert met calorieverbrandende oefeningen die de spieren blootleggen. Kies activiteiten die je dijen doen werken voor nog meer voordelen. Fietsen, joggen en basketbal zijn gezonde keuzes. Eet tegelijkertijd een caloriearm dieet om te voorkomen dat u al uw harde werk tijdens trainingen ongedaan maakt.Opmerkingen:

 1. Bacage

  uchi-ways

 2. Jujas

  Maak fouten. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 3. Erec

  Een grapje terzijde!

 4. Yehonadov

  Natuurlijk niet.

 5. Galeel

  Precies precies !!!

 6. Trevion

  pasibkiSchrijf een bericht