Beoordelingen

Stairmaster Stepmill Workouts

Stairmaster Stepmill Workouts


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De Stairmaster Stepmill biedt de sportbezoeker een reeks workouts voor verschillende fitnessdoelen. Omdat de bewegende trap je door een volledig bewegingsbereik brengt, werkt het je hele been van je kuiten tot je bilspieren. Stepmill-trainingen verbeteren ook het evenwicht naarmate ze de kernsterkte vergroten. Beginners moeten aan de zijkanten vasthouden voor ondersteuning, maar gevorderde gebruikers moeten de snelheid oppakken en werken aan evenwichtsvaardigheden door handsfree te blijven. Begin langzaam en verhoog je snelheid om vet te verbranden, het uithoudingsvermogen te verbeteren en je benen te vormen.

Opwarmen

Stap 1

Zet de Stepmill op "Manual" en verhoog de snelheid naar 2. Met de handmatige instellingen kunt u de snelheid van de Stepmill gemakkelijk aanpassen; hoe sneller je gaat, hoe moeilijker het wordt. Opwarmen voor elke training vermindert het risico op letsel en is een essentieel onderdeel van elke training.

Stap 2

Klim gedurende een minuut op niveau 2 en verhoog dan naar niveau 3. Als u niet goed opwarmt, kan dit leiden tot letsel, dus doe het langzaam aan. Klim gedurende een minuut op niveau 3.

Stap 3

Verhoog naar niveau 4 en klim drie minuten om je warming-up te voltooien. Houd op een schaal van 1 tot 10 een waargenomen inspanning van vier aan.

Vetverbrandende intervaltraining

Stap 1

Voltooi de warming-up, verhoog de snelheid naar niveau 7 en klim twee minuten. Je hartslag zal stijgen, maar je moet het tempo beheersbaar vinden. Wees niet bang om de Stepmill aan te passen aan uw individuele fitnessniveau. Als u bijvoorbeeld niveau 7 te moeilijk vindt, verlaagt u de snelheid naar niveau 6. Houd u aan de zijkanten vast terwijl u oefent om het evenwicht te handhaven. Probeer op een schaal van 1 tot 10 een waargenomen inspanningsniveau van vijf tot zes.

Stap 2

Verhoog de snelheid met drie niveaus en klim één minuut. Als u zich op niveau 7 bevindt, verhoogt u naar 10. Houd een uitstekende houding aan - leun niet op de machine - en houd uw buikspieren strak. Houd de waargenomen inspanning op zeven tot acht uur.

Stap 3

Herhaal het herstel- / sprintinterval van 3 minuten zo vaak als gewenst. Terwijl je kracht en ervaring opdoet, verhoog je de snelheid van de herstelsprint. Herstel bijvoorbeeld op niveau 8 en sprint op 12 of hoger.

Stap 4

Verhoog de snelheid naar niveau 10, klim twee minuten en bereid je voor op herstel. Streef naar een waargenomen inspanning van negen tot tien.

Stap 5

Verlaag de snelheid naar niveau 2 en klim twee minuten. Ga niet direct na de eindsprint van de Stepmill af - koel af terwijl u langzaam beweegt. Drink water, handdoek af, rek uit zoals vereist en maak de machine schoon.

Uithoudingsoefening

Stap 1

Voltooi de warming-up en zet de Stepmill op niveau 8. Klim gedurende 10 minuten en behoud een waargenomen inspanning van zes.

Stap 2

Verhoog naar niveau 10 en klim gedurende 10 minuten. Houd een waargenomen inspanning van zeven aan.

Stap 3

Verhoog naar niveau 12 en klim gedurende 10 minuten. Houd een waargenomen inspanning van acht aan.

Stap 4

Verhoog naar niveau 14 en klim vijf minuten. Bereid je voor op herstel. Handhaaf een waargenomen inspanning van negen tot 10.

Stap 5

Verlaag naar niveau 2 en klim twee minuten. Drink water en handdoek af. Stap langzaam van de machine af en maak deze schoon. Rek uit zoals vereist.

Workout beenhouwen

Stap 1

Voltooi de warming-up en zet de Stepmill op niveau 10. Gebruik een volledig bewegingsbereik op de step en duw stevig maar niet abrupt met uw hiel. Houd een uitstekende houding aan en houd uw buikspieren strak. Klim vijf minuten en behoud een waargenomen inspanning van zeven.

Stap 2

Verhoog naar niveau 14 en klim vijf minuten. Behoud bewegingsbereik, houding en buikspierkracht. Handhaaf een waargenomen inspanning van acht tot negen.

Stap 3

Verhoog naar niveau 18 en klim drie minuten. Handhaaf een waargenomen inspanning van negen tot 10. Blijf beweging, houding en stevige buikspieren handhaven. Pas de snelheid aan als niveau 18 te snel of te langzaam is. Bereid je voor op herstel.

Stap 4

Verlaag de snelheid naar niveau 4 en klim twee minuten. Drink water, handdoek af en bereid je voor om langzaam van de machine af te stappen. Strek je hamstrings, bilspieren en kuiten grondig uit. Reinig de machine voor de volgende gebruiker.

Tips

  • Snelheid verhogen, handsfree gaan en langzaam of zijwaarts langzaam en voorzichtig klimmen, maakt Stepmill-trainingen moeilijker.
  • Beginners moeten 10 tot 15 minuten mikken, tussentijdse gebruikers moeten 30 minuten schieten en gevorderde gebruikers moeten 45 minuten trainen.
  • Gebruik een stepmill en geen trapklimmer voor meer bewegingsbereik en betere resultaten.
  • Daag je lichaam uit met nieuwe routines voor betere resultaten. Wanneer u zich op uw gemak voelt met een trainingsroutine, is het tijd om te veranderen.

Middelen