Beoordelingen

Hoe georganiseerd te blijven in een Gym Locker

Hoe georganiseerd te blijven in een Gym Locker


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het opbergen van uw sportschoolkluis kan een uitdaging zijn. Met shampooflessen, handdoeken, lotions, doucheschoenen en meer ruimte innemen, kan het gemakkelijk zijn om de kleine ruimte rommelig en rommelig te laten worden. Maar door zich te organiseren en goede gewoonten aan te gaan met betrekking tot onderhoudsgewoonten, kunt u elke dag binnenkomen en precies weten waar de benodigde producten zich meteen bevinden. En door een goed georganiseerde sportschoolkluis te onderhouden, bereik je ook betere sanitaire voorzieningen en hygiëne en vermijd je schadelijke bacteriën, bacteriën en schimmels.

Stap 1

Maak je kast schoon. Voordat u zich kunt organiseren, moet u de items opruimen die momenteel de ruimte in beslag nemen. Gooi lege flessen en items die u niet gebruikt weg en pak vuile handdoeken, sokken of kleding in die moeten worden gewassen. Terwijl je locker leeg is, veeg je deze af met antibacteriële spray en schrob je opgebouwde resten weg.

Stap 2

Bereid je voor op de douche. Plaats je shampoo, conditioner, zeep, scheermes en washandje of spons in de ruimtes van je douchebus en hang het vervolgens in je kastje. Zorg ervoor dat de caddy klaar voor gebruik is en gemakkelijk van en naar de douche kan worden vervoerd. Leg je doucheschoenen onder in je kastje en hang je handdoek aan een van de sporten van de kast.

Stap 3

Vul een spiegelmand. Verzamel alle items die je nodig hebt in de spiegel van de kleedkamer en plaats ze in een klein mandje dat in de bovenste plank van je kast past. Gebruik haarproducten, tandenborstels, flosdraad, tandpasta en kammen of borstels die u in de sportschool wilt houden. Door al deze kleinere items in een mand te bewaren die u van en naar de spiegel kunt vervoeren, voorkomt u dat u wordt overspoeld met rommel of dat u kleinere producten achterin verliest.

Stap 4

Organiseer de bovenste plank. Plaats uw spiegelmand op de plank en leg dan andere dagelijkse items, zoals deodorant en bodylotion, opzij. Als u apparaten zoals haardrogers of krultangen in de sportschool bewaart, plaats ze dan achter uw spiegelmand op de bovenste plank zodat u ze er tegelijkertijd uit kunt trekken.

Stap 5

Plaats twee magneten aan de binnenkant van uw kastdeur. Gebruik ze om uw trainingslogboek in elk van de bovenhoeken omhoog te houden. Klem een ​​pen op de bovenkant van het vel tussen de magneten, zodat u deze niet kwijtraakt. Neem het papier en de pen mee naar de sportschool tijdens uw training en plaats het terug op zijn plaats wanneer u klaar bent.

Stap 6

Organiseer uw sporttas. Zoek een kleine tas die zo weinig mogelijk ruimte gebruikt en toch in staat is om je kleding, schoenen, waterfles, muziekapparaat en eventuele snacks na de training te passen. Zorg ervoor dat de tas een klein vak heeft waarin je waardevolle spullen zoals sieraden, sleutels en je telefoon kunt bewaren tijdens het sporten. Houd het gevuld met een plastic wegwerpzak voor uw vuile kleding en zorg ervoor dat u het dagelijks vervangt wanneer u uw schone trainingskleding inpakt.

Tip

  • Stel een alarm in op uw telefoon om elke week af te gaan en u eraan te herinneren uw vuile handdoek te vervangen door een schone. Als je dit doet, kun je voorkomen dat bacteriën zich ophopen en ongewenste geurtjes ontstaan.

Middelen