Beoordelingen

Stappen om een ​​Bikram Yoga-instructeur te worden

Stappen om een ​​Bikram Yoga-instructeur te worden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bikram yoga is in 1972 gestart door Bikram Choudhury in San Francisco. Het bestaat uit lessen van 90 minuten die een set van 26 yogahoudingen volgen die in dezelfde volgorde zijn gedaan in een verwarmde kamer van 105 graden. Van Bikram wordt gezegd dat het de gezondheid, kracht en genezing bevordert. Om een ​​Bikram-yoga-instructeur te worden, moet je eerst een toegewijde Bikram-yogastudent zijn en vervolgens deze stappen volgen om een ​​gecertificeerde instructeur te worden.

Wees een student

Het eerste wat je moet doen om een ​​Bikram yoga-instructeur te worden, is om een ​​toegewijde student van de praktijk te worden. Bikram yoga is niet voor iedereen, dus je moet er zeker van zijn dat je er echt van geniet voordat je aan je nieuwe carrièrepad begint. De meeste instructeurs adviseren serieuze studenten zo vaak mogelijk te oefenen, waarbij zes dagen per week ideaal zijn. Bikram yoga is de laatste jaren enorm populair geworden en lessen zijn in de meeste steden te vinden.

Vind een school

Als je geïnteresseerd bent om Bikram-instructeur te worden, kun je online zoeken naar instructeurstrainingsprogramma's die je kunt aanvragen (www.bikramyoga.com). Meld je vroeg aan voor training omdat de lessen vol raken; vaak zijn de prijzen voor vroege aanmelding lager dan de normale prijzen. Normale prijzen kunnen in duizenden zijn. Veel trainingsprogramma's worden gehouden in plaatsen zoals Californië of Hawaii, dus wees bereid om het benodigde geld uit te geven, maar ook om te reizen.

Studie

Bikram-training omvat verschillende onderwerpen, waaronder voordelen van poses, therapeutische toepassing, asanas (poses), uitlijning, voeding en menselijke anatomie en fysiologie. Bikram instructeur trainingsprogramma's bestaan ​​uit negen weken studie en 500 uur cursussen. Het programma zal ook veel Bikram-lessen bevatten. Je moet bereid zijn om de nodige tijd te besteden aan het leren van het cursusmateriaal en het voltooien van de training voorafgaand aan de inschrijving.

Werk vinden

Wanneer je klaar bent om als Bikram-instructeur te gaan werken, moet je netwerken om klanten te vinden. Neem contact op met uw plaatselijke yogastudio, sportschool, healthclub of YMCA om te zien of ze openingen hebben. Terwijl u een volgende opbouwt, kunt u proberen privéclients te onderwijzen. U kunt meestal meer geld verdienen met particuliere klanten, omdat u uw inkomsten niet hoeft te splitsen met een yogastudio of healthclub. Het kan zijn dat je naar een nieuwe stad moet reizen om werk te vinden als Bikram-instructeur, omdat het een heel specifieke vorm van yoga is.

Middelen