Beoordelingen

Als u stopt met het gebruik van de loopband, wordt uw maag dan dik?

Als u stopt met het gebruik van de loopband, wordt uw maag dan dik?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je hebt jarenlang bijna dagelijks op de loopband geoefend, maar binnen maanden na het stoppen, merk je dat de taille van je broek een beetje strakker aanvoelt. Tenzij u uw dieet radicaal heeft veranderd, is de vetwinst die u ervaart waarschijnlijk te wijten aan de calorieën die u niet meer verbrandt sinds het stoppen van uw training op de loopband. Door uw loopbandtraining te vervangen door andere oefeningen of uw dieet aan te passen, kunt u deze voordelen voorkomen.

Loopband calorieën verbrand

Of u nu lange, langzame wandelingen maakt of hard gaat joggen, de loopband is een ideaal trainingsapparaat waarmee u calorieën kunt verbranden om in vorm te blijven. Hoe harder je traint, hoe meer calorieën je verbrandt. Harvard Medical School merkt op dat een persoon van 155 pond 200 calorieën verbrandt in 30 minuten wandelen met 5 mph, 355 calorieën in 30 minuten joggen met 5 mph en 444 calorieën in 30 minuten joggen met 6 mph. Je individuele calorieverbranding zal variëren, maar in het algemeen zal een lichtere persoon minder calorieën verbranden en een zwaardere persoon zal meer verbranden.

Calorie tekort

Regelmatige training op de loopband kan u helpen een calorietekort te creëren dat tot gewichtsverlies leidt. Een calorietekort is wanneer uw lichaam meer calorieën verbrandt dan het verbruikt door eten en drinken. Als gewichtsverlies niet je doel is, kun je je gewicht op peil houden door ongeveer hetzelfde aantal calorieën te verbruiken als je verbrandt. Wanneer u de calorieën die u verbrandt verlaagt en uw calorieverbruik niet aanpakt, zal gewichtsverlies waarschijnlijk optreden.

Andere oefeningen

Als u hebt besloten de loopband niet meer te gebruiken, maar bezorgd bent over het inpakken van de kilo's, is een effectieve oplossing een of meer soorten oefeningen te doen om de calorieën te vervangen die u op de loopband hebt verbrand. De oefeningen die u kunt selecteren zijn vrijwel eindeloos en variëren van eenvoudige solo-trainingen zoals springtouw tot sporten zoals basketbal en competitieve oefeningen zoals boksen en vechtsporten.

Dieetveranderingen

Hoewel regelmatige lichaamsbeweging belangrijk is voor uw gezondheid, kunt u vetaanwinst voorkomen door uw dieet zorgvuldig te volgen nadat u bent gestopt met het gebruik van de loopband. Als u bijvoorbeeld elke dag ongeveer 500 calorieën op de loopband verbrandt, probeer dan uw calorieverbruik met 500 calorieën te verminderen om uw lichaam in balans te houden. In het Centrum voor voedingsbeleid en promotierapporten moet u vaak meer calorieën consumeren wanneer u actief bent. Als je actief wordt, hoef je niet zo veel calorieën te consumeren.

MiddelenOpmerkingen:

  1. Tormod

    Ik raad je aan de website te bezoeken met een groot aantal artikelen over het onderwerp van belang voor jou.

  2. Kay

    Bom kijken allemaal!

  3. Teague

    het antwoord met verzekerde winst)Schrijf een bericht