Beoordelingen

Hoe u uw onderarmen kunt versterken zonder gewichten

Hoe u uw onderarmen kunt versterken zonder gewichten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sterke onderarmen verbeteren de kracht van hand en arm, belangrijk voor dagelijkse taken zoals het grijpen van objecten. Het verkrijgen van kracht in je onderarmen verbetert ook het gooien en slingeren tijdens georganiseerde sporten. Het werken met je hele arm is ook een goede manier om spieronbalans te voorkomen die tot blessures kan leiden. Veel mensen zien het gebied over het hoofd tijdens hun normale krachttrainingsroutine, maar oefeningen om de onderarmen te werken vergen niet veel tijd en veel kunnen zonder gewichten worden gedaan, waardoor ze een ideale aanvulling op uw trainingsprogramma zijn. Voeg onderarmbewegingen toe aan krachttrainingssessies van je bovenlichaam.

Stap 1

Neem twee tot drie keer per week knielende onderarmstrekkingen in je routine op. Deze oefening werkt voornamelijk met je onderarmen in plaats van met je hele arm, waardoor het een goede keuze is om het gebied te versterken. Om je onderarm te strekken, kniel je op de vloer op je handen en knieën. Richt je handpalmen en vingers terug naar je lichaam. Leun achterover en houd uw handpalmen plat op de grond, totdat u een rek in uw onderarmen voelt. Stop en houd de beweging 20 tot 30 seconden vast.

Stap 2

Doe vijf pull-ups aan een touw, twee tot drie keer per week. Als u liever zonder gewichten traint, is het gebruik van een touw een goed alternatief voor onderarmkracht. Bevestig een 3-voet touw dat 1-inch dik is over een kin-omhoog bar en gebruik het om pull-ups te doen. Pak het touw stevig vast en trek uzelf omhoog, houd de beweging enkele seconden vast en keer terug naar de startpositie om één herhaling te voltooien.

Stap 3

Doe twee tot drie sets van 12 tot 15 polscirkels. Dit is een goede oefening voor beginners en kan overal worden gedaan. Om de beweging te doen, ga je staan ​​met je voeten op schouderbreedte uit elkaar en strek je je armen naar buiten uit op schouderhoogte. Zonder de rest van je lichaam te bewegen, draai je je polsen naar voren alsof je cirkels in de lucht trekt. Eén cirkel is gelijk aan één herhaling.

Stap 4

Knijp de handgrepen 15 tot 20 keer tijdens elke krachttraining van het bovenlichaam. Deze artikelen zijn verkrijgbaar bij de meeste winkels met sportartikelen. Pak de handgrepen vast en knijp samen om uw onderarmspieren ten goede te komen.

Tip

 • Knijpen is een geweldige beweging om je onderarmen te versterken. Als je geen handgrepen hebt, knijp dan op dezelfde manier in een opgerolde handdoek of een kleine stressbal.
 • Neem een ​​rustdag tussen de onderarmtrainingen om de spieren de tijd te geven om te herstellen en aan kracht te winnen.Opmerkingen:

 1. Meleager

  Het internet wordt gespeld met een hoofdletter in een zin, als dat.En de honderdste zijn niet met een periode, maar met een komma. Dit is de standaard. En dus is alles niet slecht, gewoon heel goed!

 2. JoJokinos

  Volgens mij is dit duidelijk. Ik ga het niet hebben over dit onderwerp.

 3. Bragal

  Ik raad je aan om op een site te kijken waar veel informatie over deze vraag te vinden is.Schrijf een bericht