Beoordelingen

Brandt stretchen vet?

Brandt stretchen vet?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel rekken een inefficiënte manier is om te proberen calorieën te verbranden, zal het proces inderdaad vet verbranden, maar met een veel lagere snelheid dan andere soorten oefeningen. Als u efficiënt vet wilt verbranden, selecteert u een aerobe activiteit. Voor elke vorm van training is een periode van stretch ideaal om uw spieren op te warmen.

Vet verbranden

De beste soorten oefeningen om u te helpen vet te verbranden zijn aerobe oefeningen, waarbij u uw hartslag verhoogt. Voorbeelden van deze oefeningen zijn rennen, fietsen en zwemmen. Stretchen is een effectieve opwarmactiviteit voor veel oefeningen, maar een inefficiënte calorieverbrander. Een 130-pond persoon die een uur strekt, zal slechts 148 calorieën verbranden.

Aërobe oefening versus uitrekken

Een uur strekken levert heel weinig calorieën op vergeleken met andere activiteiten. Als een persoon van 130 pond langzaam een ​​uur rent, verbrandt ze 472 calorieën. Een uur licht fietsen zal 354 calorieën verbranden, een uur zwemmen bij de schoolslag zal 590 calorieën verbranden en een uur lang, high-impact aerobicsklasse zal 413 calorieën verbranden.

Overwegingen

Je moet 3500 calorieën verbranden boven wat je in een bepaalde periode verbruikt om 1 pond vet te verbranden. Als je bijvoorbeeld 1500 calorieën per dag eet, moet je die dag 5.000 calorieën verbranden om een ​​pond vet te verliezen. Theoretisch zou een persoon van 130 kilo die een kilo vet wil verliezen door zich uit te rekken, bijna 38 uur moeten strekken om 5.000 calorieën te verbranden.

Beste gebruik

Het is het beste om rekoefeningen te zien als een activiteit die u vóór uw training moet doen, in plaats van als een vetverbrandende oefening. Rekoefeningen vóór de training zullen uw flexibiliteit verbeteren en uw kansen op een blessure verminderen. Besteed enkele minuten aan het strekken van uw hele lichaam voor periodes van krachtige activiteit, of het nu een aerobicsles is, een teamsport of een training met gewichtstraining in de sportschool.