Beoordelingen

Werkt zwemmen uw triceps?

Werkt zwemmen uw triceps?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zwemmen houdt spieren in je hele lichaam vast, inclusief je triceps. Als een training met weinig impact kan zwemmen helpen om sterkere spieren op te bouwen en uw cardiovasculaire systeem te ontwikkelen zonder uw gewrichten te belasten. De triceps bevinden zich achter in uw arm, een moeilijk gebied om te richten tijdens het sporten. De beweging die je armen maken in de meeste grote zwemslagen werkt echter je triceps en biceps en ontwikkelt ze samen.

Wat werkt de Triceps

Je werkt je triceps wanneer je de elleboog buigt en je arm strekt. Zwemslagen omvatten vaak het verlengen van de arm om door het water voor u te reiken en vervolgens de arm te buigen terwijl u achteruit trekt tegen de weerstand van het water. De consistente en soepele bewegingen tijdens het zwemmen verlengen en trekken de triceps samen, waardoor u een meer gedefinieerde spierspanning kunt ontwikkelen.

Waterbestendigheid

Bucknell University prijst de voordelen van zwemmen en zegt dat water 12 tot 14 procent meer weerstand biedt dan lucht. Dit betekent dat u een krachtiger training in het water krijgt dan dezelfde bewegingen op het land. Gebruik je armen om je door het water te stuwen, gebruik de ingebouwde weerstand van het water om je triceps te bewerken met een volledig bewegingsbereik terwijl je je arm omhoog en uit het water beweegt, en omlaag en terug onder het water.

Strokes

Hoewel verschillende grote zwemslagen er heel anders uitzien, werken ze meestal je triceps als onderdeel van de beweging. De frontcrawl, of freestyle, beroerte strekt een arm boven het water uit terwijl de andere terug onder water duwt en beide sets armspieren tegelijkertijd op verschillende manieren werkt. De vlinder gebruikt de kracht van je schouders, borst en rug om door het water te duwen, maar hij werkt de triceps terwijl de armen naar voren komen en het water ingaan. Bij de schoolslag blijven de armen meer in het water dan bij sommige andere slagen, waardoor ze meer weerstand bieden wanneer je je armen strekt en ze naar achteren en opzij duwt. Zelfs de meer ontspannen rugslag werkt je triceps terwijl je je armen draait om achteruit door het water te bewegen.

Water Tricep-trainingen

U kunt uw watertrainingen op uw triceps richten en deze tijdens het zwemmen gebruiken. Het water zelf biedt weerstand wanneer je bijvoorbeeld triceps kick-backs uitvoert, waarbij je stilstaat met je ellebogen gebogen naast je en je armen recht naar achteren duwt. Het houden van drijvers in uw handen kan de moeilijkheid vergroten. Of ga bij de zwembadmuur staan ​​en leg je handen op het dek achter je. Duw jezelf omhoog totdat je biceps parallel zijn aan het zwembaddek en je ellebogen in een hoek van 90 graden staan. Dompel je lichaam terug in het zwembad, controleer de beweging met je armen en trek jezelf weer omhoog. Deze dips gebruiken slechts een deel van uw lichaamsgewicht als weerstand omdat het water een deel van uw gewicht compenseert, waardoor de dips ideaal zijn voor beginners.