Beoordelingen

Hoe de Tennis Ball Bicep te krijgen

Hoe de Tennis Ball Bicep te krijgen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Of je nu je sportprestaties wilt verbeteren of er gewoon goed uit wilt zien in een mouwloos shirt, sterke biceps helpen je je doel te bereiken. Het simpelweg herhalen van de basis dumbbell curl zal het echter niet snijden. Door oefeningen uit te voeren die niet alleen de biceps werken, maar ook de brachioradialis en brachialis, kunt u heel grote tennisbal-biceps krijgen. Voer drie sets van elke oefening minstens twee keer per week uit voor het beste resultaat.

Stap 1

Warm op door 10 minuten te wandelen of te joggen.

Stap 2

Doe de hamer krullen. Ga rechtop staan ​​met je voeten op heupbreedte. Houd een halter in elke hand. Je handpalmen moeten naar je toe zijn gericht. Buig je rechterelleboog en til het ene uiteinde van de halter naar je schouder. Laat de halter zakken en strek je arm. Herhaal 15 keer op elke arm.

Stap 3

Voltooi de predikerkrul. Ga op een predikerbank zitten met de achterkant van je rechterbovenarm tegen het kussen. Plaats je voeten plat op de vloer. Houd een halter in uw rechterhand. Strek je arm en laat de halter in de richting van de vloer zakken. Buig je elleboog en til je arm weer op. Herhaal 12 keer op elke arm.

Stap 4

Voer de staande halterkrul uit. Ga met je voeten op heupbreedte uit elkaar staan. Houd een halter met beide handen tegen uw dijen. Je handpalmen moeten naar de muur voor je wijzen. Buig je ellebogen en til de halter omhoog. Strek je armen en laat de halter zakken. Herhaal 15 keer.

Stap 5

Doe de stijgende halterkrul. Ga op een verstelbare bank voor 45 graden zitten. Houd een halter in elke hand met uw duimen tegen het gewicht aan de buitenkant van de halter. Plaats je voeten plat op de vloer. Buig je ellebogen en til de halters omhoog. Strek je armen, laat de halters weer zakken. Herhaal 10 keer.

Stap 6

Koel af door te wandelen of joggen gedurende 10 minuten.

Stap 7

Ga met uw rug naar een tafel staan. Plaats de bovenkant van uw handen op de tafel. Buig je knieën en laat je lichaam zakken totdat je een rek in je biceps voelt. Houd 20 seconden vast.