Beoordelingen

Hoe spieren boven de navel te spannen

Hoe spieren boven de navel te spannen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Strakke buikspieren zien er niet alleen goed uit, maar ze spelen ook een belangrijke rol in uw houding en bewegingsvrijheid bij dagelijkse activiteiten. Het afstellen van de rectus abdominis - de bovenliggende buikspier die zich uitstrekt boven je navel tot het borstbeen - vereist een speciaal fitnessprogramma met gerichte krachttraining. Samen met een consistente praktijk van gezond eten en bezig zijn met cardio-activiteit, kunnen oefeningen die je bovenbuik raken, leiden tot een slanke maag.

Stap 1

Neem minimaal drie keer per week een buikspiertraining op in je fitnessprogramma. Maximaliseer spierontwikkeling door u te concentreren op uw vorm en uw buikspieren te gebruiken om elke beweging uit te voeren in plaats van momentum.

Stap 2

Besteed vijf tot tien minuten aan het begin van uw training aan een warming-up om uw lichaamstemperatuur te verhogen en uw bloed en zuurstof naar uw spieren te laten stromen. Voer lichte tot matig gestimuleerde cardiovasculaire oefeningen uit, zoals joggen, stevig wandelen of de elliptische trainer gebruiken.

Stap 3

Train je bovenste buikspieren met de stabiliteit bal crunch. Ga op een middelgrote stabiliteitsbal zitten en loop met je voeten naar voren totdat de bal onder je heupen en onderrug zit. Wortel je voeten stevig op de grond, trek je buikspieren aan, strek je rug en sla je handen achter je hoofd. Til je borst naar het plafond met een gecontroleerde beweging vanuit je kern. Pauzeer bovenaan voor één telling en keer dan langzaam terug naar de startpositie. Voltooi drie sets van acht tot 12 herhalingen.

Stap 4

Ga op je rug op een oefenmat liggen en til je tenen naar het plafond totdat je benen loodrecht op de vloer staan. Trek je buikspieren naar je rug toe en druk je onderrug in de mat. Strek uw armen uit en wijs uw vingers naar uw tenen; dit is de startpositie. Gebruik je bovenste buikspieren om je schouders van de grond te tillen. Reik naar je tenen terwijl je je schouderbladen op je rug drukt; houd één tel vast en keer dan terug naar de startpositie. Voltooi drie sets van acht tot 12 herhalingen.

Stap 5

Strek uw buikspieren na uw trainingssessie om ze te helpen los te laten en te herstellen. Ga met je gezicht naar beneden op een mat liggen met je handen onder je schouders. Strek je armen om je bovenlichaam in de lucht te tillen terwijl je je rug buigt; je zou de rek diep in je buik moeten voelen.

Tip

  • Voer een uitgebreide buiktraining uit om de kracht en stabiliteit in uw kern te maximaliseren.Opmerkingen:

  1. Doren

    Is het absoluut met je eens. Ik denk dat dat het uitstekende idee is.

  2. Lincoln

    Er zit iets in. Ik zal het weten, bedankt voor je hulp in deze kwestie.

  3. Morell

    Ik raad u aan om de website te zoeken waar veel artikelen zijn over uw interesse.Schrijf een bericht