Beoordelingen

Hoe losse huid vast te maken die aan de triceps hangt

Hoe losse huid vast te maken die aan de triceps hangt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hangende, losse triceps huid kan optreden na het verliezen van gewicht - vooral als je gewichtstraining hebt verwaarloosd en niet genoeg eiwitten hebt gegeten. Hangende triceps huid kan ook worden toegeschreven aan leeftijd-gerelateerde hormoonveranderingen en spiermassaverlies bij zowel vrouwen als mannen ouder dan 50 jaar. U hoeft echter niet te leven met slappe bovenarmen. Kies vrije gewichten of gym machine gewichten en doe specifieke arm oefeningen drie keer per week, 30 minuten per sessie.

Gratis gewichtsoefeningen

Stap 1

Houd een gewicht van 5 lb of 10 lb, afhankelijk van uw krachtniveau, in één hand. Strek de arm met het gewicht over uw hoofd en laat hem langzaam zo ver mogelijk langs uw rug naar beneden glijden in een 'krasbeweging'. Trek de arm langzaam uit met het gewicht naar achteren. Je zou de trekkracht in het tricepsgebied onder je arm moeten voelen. Herhaal drie sets van 12.

Stap 2

Sta op en neem een ​​vrij gewicht in elke hand. Breng je armen naar beneden zodat de gewichten losjes op je dijen rusten terwijl je de gewichten vasthoudt. Begin met één arm, draai uw pols zodat het gewicht naar u toe is gericht en krul uw onderarm met het gewicht omhoog totdat het gewicht uw borst raakt. Ga terug naar uw beginpositie en voltooi de krul met uw andere arm. Herhaal drie sets van 12, schakel elke lift om.

Stap 3

Pak een vrij gewicht in één hand. Buig vanuit je middel en leun met je andere hand en arm op een bank. Strek de hand uit met het gewicht achter u en houd uw schouder dicht bij uw lichaam. Je zou dit in de triceps moeten voelen. Herhaal drie sets van 12, schakelarmen na elke extensie.

Machine oefeningen

Stap 1

Zittend triceps verlengingsapparaat. Stel de gewichtspin op een triceps-verlengingsmachine in op 20 tot 30 lb., afhankelijk van uw sterkte. Plaats jezelf op de stoel. Strek je armen naar beneden om je ellebogen op het kussen te laten rusten en pak de handgrepen van de stang op. Breng de handgrepen van de stang omhoog naar uw borst en strek deze uit naar beneden. Herhaal drie sets van 12.

Stap 2

Stel de gewichtspen van de zittende schouderpersmachine in op 20 tot 30 lb, afhankelijk van uw sterkte. Plaats jezelf op de stoel. Pak de handgrepen vast en schuif de stangen omhoog totdat uw armen recht over uw gehoor komen. Herhaal drie sets van 12.

Stap 3

Staande triceps trekken touw / stang naar beneden. Stel de gewichtspin in op 20-30 afhankelijk van uw sterkte. Ga voor de triceps staan ​​en trek het touw (of de stang) naar beneden, pak de handgrepen vast en trek het touw of de stang langzaam naar beneden, totdat je armen volledig naar beneden zijn gestrekt langs je lichaam. Herhaal 3 sets van 12.

Tip

  • Verhoog geleidelijk het gewicht naarmate uw armen sterker worden.
  • Neem een ​​compleet gezond dieet op om ervoor te zorgen dat u fysiek klaar bent voor uw training.
  • Draag sportschoenen met goede ondersteuning om je houding en balans te verbeteren.
  • Strek voordat u met uw training begint.

Middelen