Beoordelingen

Panty's tijdens het sporten


Als sporten uw manier van leven is, is uw trainingsuitrusting veel meer dan een modestatement. De kleding die je draagt, kan je prestaties zelfs helpen of belemmeren, dus het is belangrijk om verstandig te kiezen. Trainingsbroekjes sluiten nauw aan op het lichaam en bieden specifieke voordelen die je spel kunnen helpen bij bepaalde sporten en soorten oefeningen.

Voordelen

Als je een hardloper bent, kunnen panty's je beste bondgenoot zijn. Omdat panty's zo dicht bij het lichaam passen, hoef je je geen zorgen te maken over het slepen van baggierige kleding die je vertraagt ​​of je laat struikelen. Compressiekousen gemaakt van hoogwaardige stoffenmengsels zijn ideaal voor hardlopen in kouder winterweer, omdat ze warmte vasthouden en zweet afvoeren. Panty's zijn het beste wanneer u uw lichaamstemperatuur en / of snelheid moet regelen.

Beste sporten

Sommige soorten oefeningen en sporten zijn ideale kandidaten voor panty's. Wanneer je op de hoogte moet zijn van je vorm, draag je een panty zodat een instructeur kleine fouten of problemen die je prestaties kunnen saboteren kan oppikken. Dans, yoga en Pilates zijn enkele voorbeelden. Gewichtstrainers dragen vaak compressiekousen om extra ondersteuning in het onderlichaam te bieden bij zwaar tillen, terwijl fietsers een panty kiezen om warmte af te dichten en schuren tijdens de rit te voorkomen.

Nadelen

Trainingsbroekjes hebben een paar nadelen waar u rekening mee moet houden voordat u in een paar investeert. Ten eerste kunnen sommige gemaakt zijn van dunne materialen die transparanter zijn dan andere, dus kijk altijd naar goede, ondoorzichtige stoffen als je de panty als trainingsbroek gaat dragen. Je moet ook in gedachten houden dat panty's bedoeld zijn om goed te passen, dus als je zelfbewust bent over je onderlichaam, wil je misschien beginnen met een lossere bootcut of capri-lange broek. Ten slotte zijn ze het beste voor koeler weer, omdat het dragen van lange panty's bij warm weer ongemakkelijk kan zijn; zoek naar capri's of shorts in de zomer.

Onderkleding

Omdat panty's zo nauwsluitend zitten, moet je een beetje extra aan je ondergoed denken terwijl je ze draagt. Sommige panty's hebben inzetstukken die het comfortabeler maken om zonder onderkleding te trainen. Het dragen van normale panty's zonder de juiste onderkleding kan overmatig zweet en vochtophoping veroorzaken, wat schimmelinfecties kan veroorzaken. Naadloze katoenen onderbroeken die helpen bij het creëren van een barrière en waardoor uw huid kan ademen, kunnen dit helpen voorkomen.