Beoordelingen

Tips om slank te worden, niet omvangrijk, spieren van lichaamsbeweging

Tips om slank te worden, niet omvangrijk, spieren van lichaamsbeweging


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Terwijl professionele bodybuilders ernaar streven om extreme bespiering te verkrijgen, bent u misschien op zoek naar een veel minder extreme look. Desondanks is er geen reden om de gewichtsruimte te vermijden. Weerstandstraining zal niet noodzakelijkerwijs leiden tot omvangrijke spieren, maar het is de sleutel bij het verkrijgen van die meer reguliere slanke en strakke look die veel mensen willen.

Eet niet te veel

Van sommige bodybuilders is bekend dat ze meer dan 5.000 calorieën per dag eten, terwijl ze aanzienlijke hoeveelheden vet binnenkrijgen. Maar als je niet probeert op te stapelen, hoef je jezelf niet te kloven met deze hoeveelheid voedsel. De Idea Health and Fitness Association beveelt aan dat u 47 calorieën per kilogram (gelijk aan ongeveer 2 lbs., 3 ounces) per dag eet om te voldoen aan de eisen voor spieropbouw, wat overeenkomt met ongeveer 3.400 calorieën per dag voor een man van 160 lb. . Als je metabolisme aan de langzamere kant is, moet je jezelf in de gaten houden en overwegen minder te eten als je vetaanwinsten opmerkt.

Gewichtheffen

Gewichtheffen maakt je niet noodzakelijkerwijs omvangrijk. Het zou je zelfs slanker kunnen maken. Volgens de Mayo Clinic biedt verhoogde spiermassa je een grotere motor om calorieën te verbranden, en dit kan leiden tot gewichtsverlies. Om de vetverbranding van weerstandstraining te maximaliseren, beperkt u uw tijd tussen sets tot minder dan een minuut.

Doe Cardio

Door drie tot vier keer per week 30 tot 45 minuten cardio te doen, kun je voorkomen dat je te veel vet krijgt. Overmatig vet op je spieren kan ervoor zorgen dat je er dikker uitziet en bijdraagt ​​aan een omvangrijk uiterlijk. Bovendien zal het uitvoeren van cardio je spierdefinitie verbeteren. Dit zorgt ervoor dat je spieren er beter gevormd uitzien zonder dat ze er volumineuzer uitzien.

Drink water

Een factor die je volumineus kan doen lijken, is het vasthouden van water onder de huid, waardoor je er dik uitziet. Een oorzaak van waterretentie is uitdroging. Dit gebeurt omdat het lichaam water vasthoudt wanneer blijkt dat water niet in overvloed aanwezig is. Hoe meer water je drinkt, hoe meer water je lichaam vrijgeeft en hoe minder water je vasthoudt.