Beoordelingen

Hoe uw lichaam voor mannen te versterken

Hoe uw lichaam voor mannen te versterken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Naarmate mannen ouder worden, vooral als ze een baan hebben, kunnen ze merken dat hun sixpacks meer op biervaten gaan lijken. Het probleem hiermee is niet alleen de esthetische kwestie van hoe ze eruit zien in badpakken, maar enkele ernstige gevolgen voor de gezondheid. Visceraal vet, dat zich rond de buik ophoopt, kan het risico op hart- en vaatziekten en andere chronische medische aandoeningen verdubbelen. Het verminderen van lichaamsvet en mannen een strakker uiterlijk geven, kan hun gezondheid op de lange termijn aanzienlijk verbeteren.

Krachttraining

Stap 1

Verstevig en versterk spieren door weerstandsoefeningen twee of drie niet-opeenvolgende dagen per week te doen. Naarmate mannen, door de aanwezigheid van testosteron, een grotere spieromvang krijgen door krachttraining, zullen gewichtheffen zichtbare resultaten produceren.

Stap 2

Kies gewichten die je niet meer dan acht tot twaalf keer met een goede vorm kunt tillen om de spierspanning en kracht te verbeteren. Eén set van elke oefening is voldoende voor basistonen, hoewel sommige mannen liever drie sets doen voor meer vetverbranding of atheletische training.

Stap 3

Voer een groep van acht tot 10 oefeningen uit die belangrijke spiergroepen in trekkende en duwende richtingen werken. Een typische set krachtoefeningen omvat bankdrukken, zittende rij, machine- of haltervlieg, overheadpers, lat-pull-down, beenpers of squat, beenkrul, beenverlenging en stabiliteitsbal ab oefeningen. Borst- en schouderoefeningen creëren een aantrekkelijke V-vorm bij mannen en buikoefeningen versterken het probleemgebied rond de buik.

Het lichaamsvetpercentage verlagen

Stap 1

Voeg minimaal 150 minuten cardio-oefening per week toe aan je trainingsroutine om de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, lichaamsvet te verliezen en een slank, strak uiterlijk te krijgen.

Stap 2

Eet een gezond, uitgebalanceerd dieet, met nadruk op verse groenten en fruit, magere eiwitten, volle granen, noten en zaden. Mannen zouden ongeveer 2500 calorieën per dag moeten eten om hun gewicht te behouden, en 1800 tot 2000 calorieën per dag om gewicht te verliezen. Door een matige vermindering van de calorie-inname te combineren met meer lichaamsbeweging om lichaamsvet te verliezen, worden spieren zichtbaarder.

Stap 3

Krijg genoeg slaap. Slaaptekort heeft verschillende soorten nadelige effecten op de effectiviteit van uw toonprogramma, waaronder verhoogde niveaus van stresshormonen, verhoogde neiging om visceraal vet op te hopen, de neiging om te veel te eten om te compenseren voor vermoeidheid en verminderd vermogen om te oefenen.

Tips

  • Kleine stappen kloppen. Neem de trap in plaats van de lift, doe stoeloefeningen terwijl je aan de telefoon bent of voeg twee of drie mini-wandelpauzes toe aan je werkdag.