Beoordelingen

Toned krijgen met 5 pond halters

Toned krijgen met 5 pond halters


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je op zoek bent naar toon, kan het pompen van ijzer echt een klap zijn. Spierweefsel verbrandt niet alleen vet efficiënter dan vetweefsel - waardoor u uw gewicht kunt behouden - het helpt u ook uw botten sterk te houden naarmate u ouder wordt. Hoewel je je krachttraining in de sportschool kunt doen, krijg je ook grote voordelen met een eenvoudige set halters. Je kunt ze 's nachts voor de televisie gebruiken, in een hotelkamer terwijl je onderweg bent of bijna overal waar je dagelijkse routine je naartoe brengt. Een goede plek om te beginnen is het gebruik van een set van 5 pond halters, die u kunt gebruiken voor verschillende been- en armoefeningen.

Stap 1

Maak een schema waarmee je elke spiergroep minimaal twee keer per week optilt, met een rustdag ertussenin. Je spieren hebben minimaal 24 uur rust nodig tussen de trainingen door om de weefselschade te herstellen die optreedt tijdens het gewichtheffen. Een voorbeeldroutine kan een halterarmtraining op maandag, benen op dinsdag, een rustdag op woensdag, armen weer op donderdag en benen weer op vrijdag zijn. Als je wilt, kun je ook een derde dag toevoegen voor benen of armen - zorg ervoor dat je jezelf altijd minstens een dag rust geeft tussen het werken in dezelfde spiergroep.

Stap 2

Focus op de juiste techniek door in het begin met een trainer of coach te werken. Hoewel 5-pond halters niet zwaar zijn, zijn ze nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid gewicht voor meerdere herhalingen en moeten ze altijd veilig worden opgetild om letsel te voorkomen. Praat met een trainer in uw plaatselijke sportschool, buurthuis of fitnesscentrum en laat ze de juiste techniek demonstreren, en laat ze vervolgens kijken hoe u dezelfde bewegingen doet. Je kunt ze ook vragen om een ​​hijsroutine voor je te ontwikkelen, op basis van je doel om af te stemmen. Leer voor de armen de juiste techniek voor biceps-krullen, triceps-krullen, borstpersen, borstvliegen en halterrijen. Leer voor benen de juiste techniek voor de verschillende soorten squats, lunges en beenliften die je kunt doen terwijl je halters vasthoudt.

Stap 3

Warm op voor elke til-sessie om ervoor te zorgen dat uw bloed stroomt en uw spieren klaar zijn voor de training. Loop, jog of fiets langzaam gedurende ongeveer vijf tot 10 minuten, of totdat je een licht zweet hebt gebroken. Dit helpt u ook om blessures te voorkomen waardoor u uw tilroutine niet zou kunnen voortzetten.

Stap 4

Begin met een set van acht tot 12 herhalingen van elke oefening. Wanneer een set van elke oefening gemakkelijk te doen wordt, voeg dan een tweede set toe en later een derde set. Volgens MayoClinic.com kan een correct uitgevoerde set effectiever zijn dan drie onjuist uitgevoerde sets.

Stap 5

Neem cardiovasculaire oefeningen op in uw trainingsroutine. Er bestaat niet zoiets als "spotreductie" van vet. Het heffen van halters zal je helpen spieren op te bouwen, maar om die spieren te laten zien, moet je vet verbranden. Streef naar 150 minuten per week van matige intensiteitsoefeningen zoals langzaam wandelen of fietsen, of 75 minuten per week van intensieve oefeningen zoals hardlopen of snel fietsen, zoals aanbevolen voor alle volwassenen door de Centers for Disease Control and Prevention.

Tip

 • Nadat u een paar weken of maanden een 5-pond halterroutine hebt gedaan, kan het zijn dat u de routine heel gemakkelijk kunt uitvoeren. Verhoog op dat moment naar een zwaardere set halters, zoals 6- of 8-pond halter, om je spieren te blijven afstellen.Opmerkingen:

 1. Fenyang

  Een onvergelijkbaar onderwerp, ik vind het echt leuk))))

 2. Xabiere

  I am sorry, that I interfere, I too would like to express the opinion.

 3. Noe

  de opmerkelijke gedachte

 4. Brar

  Het is opmerkelijk, zeer goede informatie

 5. Maureo

  En zo gebeurt het ook :)

 6. Alfie

  Got it, thanks for your help on this issue.

 7. Gulabar

  Ik doe mee. En ik ben er mee geconfronteerd. Laten we deze vraag bespreken.

 8. Shakir

  Ik accepteer het met plezier. Naar mijn mening is dit relevant, ik zal deelnemen aan de discussie. Samen kunnen we op het juiste antwoord komen. Ik ben er zeker van.Schrijf een bericht