Beoordelingen

Loopband trainingsplannen voor de zwaarlijvige

Loopband trainingsplannen voor de zwaarlijvige


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Meer dan een derde van alle volwassenen in de Verenigde Staten zijn zwaarlijvig. Dit verhoogt uw risico op bepaalde gezondheidsproblemen zoals een beroerte, hartaandoeningen en diabetes type 2. Gelukkig kun je door langzaam een ​​paar minuten weinig tot matige lichaamsbeweging aan je dag toe te voegen, afvallen en energie opdoen. Onderzoek toont aan dat een loopband een pijnloze training kan bieden voor zwaarlijvige mensen om gewicht te verliezen.

Basics

Als het je eerste keer op de loopband is, doe het dan langzaam aan. U wilt experimenteren met de snelheid en de helling om een ​​gevoel te krijgen voor hoe uw lichaam op verschillende instellingen reageert. Begin bij elke training met een korte warming-up door op zijn plaats te lopen en neem vervolgens een paar minuten om uw schouders, armen en benen te strekken. Als u op de loopband loopt, vergeet dan niet om normale stappen te zetten, net zoals u op de grond loopt. Houd je schouders naar achteren en je kin omhoog. Probeer niet naar uw voeten te kijken en houd niet vast aan de rails.

Waarschuwing

Voordat u met een trainingsprogramma begint, moet u met uw arts praten. Volgens Weight Watchers, als je meer dan 40 pond te zwaar bent, moet je niet trainen zonder professioneel toezicht. Terwijl je op de loopband bent, luister je naar je lichaam om te bepalen hoe hard je traint. Voor een matige intensieve training moet je ademhaling diep en vaak zijn en moet je na 10 minuten beginnen te zweten.

Trainingsplan

Weight Watchers ontwierp dit drie weken durende loopbandprogramma voor beginnende oefeningen. Loop de eerste week 15 minuten op de loopband gedurende drie niet-opeenvolgende dagen. Probeer de snelheid en de helling tussen 2 1/2 en 3 mph te houden en de helling te variëren van 0,5 procent tot 3 procent. Mix je workout door de snelheden en hellingen voortdurend aan te passen. Probeer in de tweede week 20 minuten per training te lopen en voeg een extra dag toe als u daar zin in heeft. Vergroot de tijd op de loopband voor de derde week tot 30 minuten per training.

Deskundig advies

Een studie gepubliceerd in het "Journal of Musculoskeletal Medicine" toonde aan dat wandelen op de loopband een veilige en effectieve training was voor zwaarlijvige volwassenen. De studie wees uit dat lopen met een lage snelheid met een gematigde helling het risico op letsel in knie- en heupgewrichten van loopbanden vermindert vergeleken met mensen die op een vlakke ondergrond lopen. Lopen op een loopband met een lagere snelheid met een gematigde helling vermindert ook het niveau van waargenomen inspanning, waardoor mensen langer kunnen lopen.Opmerkingen:

 1. Narr

  Ik feliciteer, je idee is erg goed

 2. Stok

  De nuttige boodschap

 3. Nekasa

  Ik geloof dat je het mis had. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PB.

 4. Taumi

  Volgens mij heb je het mis. Ik ben er zeker van. E-mail me op PM, we praten.

 5. Tuomas

  Ik ben u veel dank verschuldigd.

 6. Stefford

  Ik denk dat je een fout begaat. Ik stel het voor om te bespreken.Schrijf een bericht