Info

15 minuten vetstraaltraining


Volgens het Center for Disease Control and Prevention zou de gemiddelde Amerikaan 20 minuten per dag moeten sporten. Maar tussen werk, gezin en vrienden kan het vaak moeilijk zijn om de tijd te vinden. In slechts 15 minuten per dag kunt u vet blazen met een mengsel van cardio- en krachtbewegingen die u overal kunt doen - geen apparatuur nodig.

Jumping Jacks

De cardio-kickstarter maakt een comeback. Deze intensieve beweging zal je hartslag verhogen en je hele lichaam trainen. Begin met je handen aan je zijde met je voeten bij elkaar. Til je armen in één beweging op en spring je voeten uit elkaar. Plaats bij de volgende beweging uw armen naar uw kant en houd uw voeten bij elkaar. Voltooi één minuut springjacks.

Opdrukken

Deze samengestelde oefening richt zich op je borst, schouder, arm, buik, benen en rugspieren. Plaats uw handen op de vloer, iets breder dan uw schouder en druk terug totdat u op uw tenen balanceert. Laat je lichaam zakken tot je ellebogen 90 graden zijn, waardoor je lichaam recht en sterk blijft. Druk door je handpalmen en til je terug naar de start pushup positie. Val op de knieën om de intensiteit te verminderen. Herhaal de oefening 10 keer.

Burpees

De hybride van de springende jack en push-up, een burpee is een andere oefening voor het hele lichaam die zich richt op zowel cardiovasculaire als spierkracht. Begin te staan ​​en laat je vallen naar een squat door je voeten breder te lopen dan de heupafstand en je stuitje naar de grond te laten vallen. Plaats beide handen op de vloer, spring beide voeten terug naar een hoge opdrukpositie en spring beide voeten terug naar je handen, terugkerend naar de squat. Keer vanuit de squat terug naar een staande positie. Voltooi 10 burpees.

Lunges

Vuur je benen op en werk de grootste spiergroep in je lichaam met een reeks lunges. Ga met je voeten op heupafstand heup en je handen op je heupen staan ​​voor stabiliteit. Doe een grote stap vooruit met je rechtervoet en buig je knie, terwijl je deze recht over de enkel houdt. Stap met je linkervoet omhoog om je rechterkant te ontmoeten. Doe een grote stap vooruit met je linkervoet en buig je knie, terwijl je deze recht over de enkel houdt. Stap met je rechtervoet omhoog om je linkerkant te ontmoeten. Wissel je voeten af, neem 10 stappen vooruit in één richting, draai je om en neem 10 stappen terug.

Hoge knieën

Deze combinatie cardio-en-buiktraining is eenvoudig maar effectief. Begin met joggen op zijn plaats en til je knieën geleidelijk hoger naar je borst. Beweeg zo snel als je kunt en til je knieën twee minuten hoger op. Doorloop de hele routine nog een of twee keer en je hebt een totale lichaamstraining voltooid die is ontworpen om je cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, kracht op te bouwen en vet te verbranden.