Beoordelingen

Tweemaal per dag calisthenische trainingen

Tweemaal per dag calisthenische trainingen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Twee keer per dag trainen met gymnastiek is een effectieve manier om uw hartgezondheid te verbeteren, calorieën te verbranden en spieren op te bouwen, om verschillende redenen. Calisthenics laat je je hele lichaam werken, je kunt de oefeningen anders uitvoeren om verschillende voordelen te bereiken, en meerdere trainingen verhogen je metabolisme twee keer per dag. Volgens de American Heart Association kunnen kortere, meerdere dagelijkse trainingen dezelfde voordelen bieden als intensievere routines van 30 minuten.

Gymnastiek

Calisthenics zijn oefeningen die u uitvoert zonder weinig of geen apparatuur, waarbij u uw lichaamsgewicht gebruikt om weerstand te creëren en uw hartslag te verhogen. Veelvoorkomende gymnastiek omvat springende krikken, bilschoppen, burpees, bergbeklimmers, situps, lunges, squats, kuitverhogingen, crunches, pushups, op zijn plaats springen met hoge knieën, pullups en kin-ups. Met behulp van apparatuur kunt u pullups, chinups en dips en springtouwen uitvoeren. Trappen lopen en halters vasthouden tijdens het uitvoeren van sommige van deze oefeningen voegen weerstand en afwisseling toe.

Varieer met je trainingen

Je spieren zullen zich aanpassen aan nieuwe oefeningen in de loop van je eerste week of twee of trainingen, waardoor ze gemakkelijker te doen zijn, maar een lagere calorieverbranding bieden. Het steeds opnieuw uitvoeren van dezelfde oefeningen kan ook repetitieve stressproblemen veroorzaken, met name high-impact oefeningen zoals springjacks en springtouw. Wissel je training elke dag af om je spieren te laten herstellen. Doe 's ochtends een bovenlichaamstraining en werk dan tijdens uw middagtraining aan uw onderlichaam. Maak een complete kerntraining voor een derde optie en voer elke dag twee van uw drie trainingen uit. Wijzig uw oefeningen en trainingen om de twee weken om een ​​plateau-effect te voorkomen.

Cardio-trainingen

Om cardiotraining met gymnastiek te creëren, werkt u op een hogere intensiteit met minder spierkracht om uw hartslag de hele training hoog te houden. Dit betekent dat de oefening met een hogere snelheid wordt uitgevoerd en het momentum van uw lichaam gebruikt om tussen op en neer gaande bewegingen te bewegen. Beperk high-impact oefeningen tot een of twee sets per training, vooral wanneer u uw programma begint en uw spieren wennen aan de nieuwe bewegingen. Werk in het hoogste tempo dat u kunt voortzetten zonder te stoppen.

Weerstandstrainingen

Om spiermassa op te bouwen en het spieruithoudingsvermogen te verbeteren, voegt u meer weerstand toe aan uw gymnastiek. Doe dit door de oefeningen langzaam uit te voeren, met spierkracht op en neer te gaan en te pauzeren tussen op- en neergaande bewegingen. Laat jezelf bijvoorbeeld niet terugvallen na een situp - laat jezelf langzaam zakken met behulp van je kernspieren om de zwaartekracht te weerstaan. Om spieren op te bouwen, ga je zo langzaam als je kunt, met zoveel spierkracht als je kunt. Herstel gedurende 30 tot 60 seconden tussen elke set. Om het uithoudingsvermogen te verbeteren, gebruikt u ongeveer de helft van uw maximale inspanning om 10 herhalingen van elke oefening uit te voeren en duurt het slechts 10 seconden tussen de oefensets.