Beoordelingen

Bovenbuikoefeningen voor vrouwen

Bovenbuikoefeningen voor vrouwen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om enige definitie in de bovenbuik te krijgen, leert u eerst van de samenstelling van de buikspieren. De spieren in de buik lopen eigenlijk van onder de borst naar boven de taille; ze zijn verbonden doordat er geen echte spierafscheiding is voor 'buikspieren' en 'buikspieren'. Je kunt nog steeds het bovenste deel van deze buikspieren bewerken, waardoor er meer aandacht wordt besteed aan het produceren van microtranen in dit gebied zodat je bovenste buikspieren groeien in een meer prominente mode. Omdat vrouwelijke sporters doorgaans minder fysiek sterk zijn dan hun mannelijke tegenhangers, moet u zich concentreren op oefeningen waarvoor geen grote spierkracht nodig is.

Kabel knielende crunch

De knielende knel in de kabel raakt zowel de centrale spieren in je buik, bekend als de rectus abdominis, en de spieren aan de zijkanten, de obliques. De kabelknielende crunch is met name geschikt voor het definiëren van het bovenste deel van de maag, en u zult dit voelen wanneer u de oefening uitvoert. Kniel voor een poeliemachine met een touwbevestiging. Pak het touwopzetstuk van onderaf vast, met beide handen vastgrijpend. Trek het touw naar je hoofd. Trek vanuit deze positie aan je ellebogen en ga naar je knieën. Als het correct wordt gedaan, zou het moeten voelen alsof je een gedeeltelijke situp doet, alleen zonder in de situp-positie te zitten. Voer dit nog negen keer uit, rust twee minuten en herhaal tweemaal.

Abdominale vacuüm

Het buikvacuüm is een van de weinige oefeningen die gericht zijn op een weinig bewerkte buikspier. Deze spier is geschikt voor trainingen van de bovenbuik, omdat je het richten van de bovenste buikspieren daadwerkelijk kunt voelen en richten. Begin in elke positie. Zuig in je buik, richt je aandacht op het gebied waar je wilt werken - dat wil zeggen, je bovenste buikspieren. 15 seconden vasthouden. Rust een minuut en herhaal tweemaal.

Kabel staande-draaiende schuine crunch

Deze oefening legt extra focus op de bovenste schuine punten. Maak gebruik van het staande kabelapparaat en maak uzelf vast aan de rechtopstaande bank op de machine. Nadat je jezelf hebt vastgebonden op waar je weerstand kunt voelen wanneer je naar voren beweegt, buig je een schouder naar de tegenovergestelde knie totdat je een rek voelt in je bovenste buikspieren aan de kant van de schouder die je beweegt. Herhaal dit aan de andere kant. Doe dit nog negen keer, rust twee minuten en herhaal twee keer.

Halter Push Crunch

De dumbbell push crunch is een buikspieroefening die bijna alleen de bovenbuikspieren vereist. Begin door op een achteruitgangbank te liggen, met een halter in elke hand. Houd de halters omhoog, recht over uw schouders. Buig vanuit je liggende positie je buik zodat je romp van de bank komt. Til alleen het bovenste deel van je romp op of til naar een plek waar je een spanning kunt voelen in het spiergebied waarop je je wilt richten. Keer terug naar een liggende positie. Herhaal negen keer, rust drie minuten en voer de set twee keer opnieuw uit.

Tips

Raadpleeg een arts voordat u aan een nieuwe trainingsroutine begint. Weet dat spiergroei niet kan plaatsvinden zonder een goed dieet, en plan een maaltijdplan dat veel gezonde koolhydraten en eiwitten bevat.