Beoordelingen

Hoe 3 pond handgewichten te gebruiken voor het stemmen

Hoe 3 pond handgewichten te gebruiken voor het stemmen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je spieren reageren op krachttraining, of je nu dure gewichtsmachines of goedkope handgewichten gebruikt. Een lichtgewicht, 3 pond halter zal je spieren tonen en je spieruithoudingsvermogen verbeteren. Gebruik een hoger aantal herhalingen wanneer u een lichter gewicht gebruikt om spierrespons te stimuleren. Je gestemde spierweefsel verhoogt je metabolisme en verbrandt een hoger aantal calorieën dan vetweefsel. Bij consistent gebruik, uw 3-pond halters verstevigen uw spieren van top tot teen.

Stap 1

Warm op voordat je krachttraint. Loop, beklim trappen, dans of marcheer vijf minuten om je lichaam te verwarmen.

Stap 2

Kies twee multi-gewrichtsoefeningen zoals squats, schouderpersen of deadlifts om je spieren en gewrichten voor te bereiden op je krachttraining. Voer twee tot drie sets van 10 tot 20 herhalingen uit.

Stap 3

Selecteer een oefening voor elk van uw spiergroepen. Neem bewegingen op voor je borst, rug, armen, benen, kern en schouders. Voer twee tot drie sets van 10 tot 20 herhalingen uit.

Stap 4

Adem uit tijdens de inspanningsfase van de oefening, waarbij u het gewicht optilt tegen de zwaartekracht. Adem in tijdens de gemakkelijkste fase van de oefening, meestal wanneer u het gewicht naar de vloer laat zakken.

Stap 5

Gebruik drie seconden om het gewicht te heffen. Houd het gewicht gedurende één seconde bovenaan de beweging. Wacht drie seconden om het gewicht te verlagen.

Stap 6

Wacht 30 minuten voor elke trainingssessie. Streef naar krachttraining twee tot drie dagen per week met een rustdag tussen de sessies.

Tip

 • Gebruik verschillende oefeningen om de spierrespons te stimuleren. Wijzig de volgorde of de oefening na twee weken in plaats van week na week dezelfde routine te herhalen.Opmerkingen:

 1. Jarron

  .Zelden. Je kunt deze uitzondering zeggen :) van de regels

 2. Eallard

  Ik geloof dat je een fout maakt.

 3. Shakabar

  Eh, houd me zeven!

 4. Joosep

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - ik moet vertrekken. Maar ik zal vrij zijn - ik zal zeker schrijven wat ik denk over dit probleem.

 5. Iwdael

  Wat een grappig antwoordSchrijf een bericht