Beoordelingen

Helpt wandelen u om gewicht te verliezen in de maag?

Helpt wandelen u om gewicht te verliezen in de maag?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lopen kan je helpen af ​​te vallen in je maag - als je ook een caloriearm dieet en een wekelijks krachttrainingsprogramma inschakelt. Het is niet zozeer het soort oefening dat je doet, het is hoeveel calorieën je verbrandt van de oefening. Om af te vallen in je maag, moet je dagelijks meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Snel of snel wandelen zal de meeste calorieën verbranden in vergelijking met ontspannen wandelen.

Maagvet

De maag is een veel voorkomende plek om overtollig vet te verkrijgen. Maagvet kan een groter gezondheidsrisico zijn dan vet in andere delen van het lichaam. Volgens MayoClinic.com kan maagvet uw interne organen aantasten en leiden tot hoge bloeddruk, hartaandoeningen, kanker, beroertes en sommige vormen van kanker. Je kunt niet ter plaatse verminderen, maar je kunt vetweefsel rond je buik verliezen door algeheel lichaamsvet te verminderen. Lopen kan je helpen om dagelijks meer calorieën te verbranden om dit doel te bereiken.

Lopen om calorieën te verbranden

Als je probeert buikvet te verliezen door te lopen, zoek dan uit hoeveel calorieën je per dag verbruikt. Een pond vet is gelijk aan 3500 calorieën. Verbrand dagelijks 500 calorieën meer om 1 pond per week te verliezen. Als u ongeveer 240 pond weegt, zal stevig wandelen op ongeveer 3,5 mph ongeveer 469 calorieën per uur verbranden, volgens MayoClinic.com. De meest nauwkeurige methode om uw tempo aan te houden, is door een loopband met een meter te gebruiken die aangeeft hoe snel u loopt.

Krachttraining

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services beveelt aan om minimaal twee keer per week een krachttraining te volgen. Buikkrachttrainingsoefeningen zoals crunches, situps en beenliften zullen niet specifiek het vet in uw maag verminderen, maar zullen uw spiermassa vergroten, waardoor u meer gestroomlijnd en gedefinieerd lijkt naarmate uw gewicht afneemt. Train niet uitsluitend uw buikspieren zonder de andere spiergroepen te versterken, zoals de rug, benen, borst, armen en heupen.

Overwegingen

Om buikvet sneller te verliezen, ren in plaats van te lopen. Hardlopen zal aanzienlijk meer calorieën verbranden. Voor de gemiddelde persoon die ongeveer 240 pond weegt, zal bij 5 mph 905 calorieën per uur verbranden. Dezelfde persoon gebruikt 1.286 calorieën met 8 km / u.

Voorzorgsmaatregelen

Als u een zittend leven leidt, begin dan elke dag 30 minuten met sporten. Vervang na verloop van tijd een deel van het wandelen door licht joggen of rennen. Neem de tijd totdat je comfortabel 30 minuten kunt rennen. Begin niet met een trainingsroutine zonder eerst met uw arts te praten als u gezondheidsproblemen heeft.Opmerkingen:

 1. Vorg

  Ik bevestig. En ik heb het geconfronteerd. We kunnen over dit thema communiceren. Hier of in PM.

 2. Lamorat

  En hoe in dat geval om te handelen?

 3. Marwood

  Bewonderenswaardig idee en het komt op het juiste moment

 4. Kuruk

  Vertel het alsjeblieft in meer detail.Schrijf een bericht