Beoordelingen

Is wandelen de beste manier om buikvet te verliezen?

Is wandelen de beste manier om buikvet te verliezen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lopen kan je helpen gewicht te verliezen, inclusief buikvet, wanneer je dit combineert met een caloriebeperkt dieet omdat lopen calorieën verbrandt. De hoeveelheid gewicht die u verliest, wordt bepaald door verschillende omstandigheden, zoals hoe snel u loopt, hoe lang u loopt en hoeveel calorieën u per dag verbruikt. Geen enkele oefening of dieet garandeert echter gewichtsverlies in één specifiek deel van uw lichaam. Neem contact op met uw arts voordat u probeert een dieet en oefeningsroutine te implementeren.

Buikvet verliezen

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zal meer crunches het buikvet niet verminderen. Vetvermindering wordt bereikt door een gezond dieet te handhaven, dagelijkse fysieke activiteit op te nemen en het aantal calorieën dat u dagelijks verbruikt te beperken. Wanneer je meer calorieën per dag verbrandt dan je verbruikt, begint je lichaam vet te verliezen. Je kunt niet bepalen waar de vetvermindering in je lichaam zal plaatsvinden, wat betekent dat het even kan duren voordat je de resultaten ziet van vetverlies in de buik.

Wandelen

Algemeen wandelen, zoals boodschappen doen, de trap op gaan of voor plezier wandelen, zal geen aanzienlijk aantal calorieën verbranden. Loop snel en opzettelijk om het aantal verbrande calorieën te maximaliseren. MayoClinic.com beveelt aan om 3 tot 4 mijl per uur te lopen om ongeveer 150 extra calorieën per dag te verbranden, wat kan helpen vetverlies te bevorderen. Om 1 pond vet te verbranden, moet u 3.500 meer calorieën verbranden dan u verbruikt.

Effectief gewichtsverlies

Lopen kan je helpen vet te verliezen, maar het is niet de beste manier om je taille te verminderen. De meest effectieve manier om gewicht te verliezen is door uw calorie-inname te beperken. Volgens de staat van Virginia MOVE! Gewichtsbeheersingsprogramma, als u minder dan 200 pond bent, moet u dagelijks tussen de 1200 en 1500 calorieën consumeren. Als u tussen de 200 en 300 pond bent, moet u dagelijks tussen de 1500 en 2500 calorieën consumeren. Praat met een diëtist om het aantal calorieën te bepalen dat u dagelijks moet eten om op een gezonde manier vet te verliezen.

Overwegingen

Langzaam en gestaag gewichtsverlies, 1 tot 2 pond per week, wordt beschouwd als gezond gewichtsverlies, volgens MayoClinic.com. Vermijd extreem en overmatig gewichtsverlies, zoals het verliezen van meer dan £ 2 per week. Krachtige aerobe oefeningen die vetvermindering kunnen bevorderen, zijn onder meer hardlopen, joggen en step-aerobics. Overweeg om toonoefeningen te doen, zoals buikkraken, beenliften en beenfietsen.Opmerkingen:

 1. Badawi

  Bravo, wat een zin ... een briljante gedachte

 2. Archard

  Stilte is gekomen :)

 3. Mezishicage

  Gezaghebbend bericht :), grappig ...

 4. Malalabar

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. Ik nodig je uit om te bespreken. Schrijf in PM, we zullen praten.Schrijf een bericht