Beoordelingen

Water dumbbell oefeningen

Water dumbbell oefeningen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wateraerobics is een effectieve manier om je lichaam te trainen en calorieën te verbranden, omdat het water weerstand creëert met behoud van het drijfvermogen voor je lichaam. Het gebruik van waterhalters helpt de weerstand te verhogen en meer spiertonus in het water op te bouwen. Deze zwevende halters zijn vaak gemaakt van schuimcirkels op plastic handvatten. Onder water zorgen ze ervoor dat je spieren harder werken om door het water te duwen.

Cardio

Zwembaden bieden een mogelijkheid om een ​​krachtige cardiovasculaire training te krijgen, terwijl het weinig impact en gemakkelijk op de gewrichten houdt. Lopen of rennen in water op borsthoogte helpt je hartslag snel te verhogen en het toevoegen van halters terwijl je je armen onder water zwaait, verhoogt de weerstand en de intensiteit van de training. Creëer meer weerstand voor je lichaam door de halters voor je buik te houden terwijl je loopt of rent.

Kist

Houd de halters op borsthoogte om uw borstspieren te trainen. Je kunt de armen recht uit je schouders houden en ze naar het midden brengen om je borst te laten werken. Zorg ervoor dat je minstens op de borst in water staat - schouder diep is nog beter voor deze oefening. Voer een aangepaste borstpers uit door de halters naar uw borst te trekken, uw ellebogen te buigen en vervolgens naar voren te duwen, recht uit uw borst.

Schouders

Staan in schouder diep water creëert weerstand over de volledige lengte van je armen. Het gebruik van een drijfriem kan je helpen rechtop te blijven als je je niet op je gemak voelt in diep water. Houd uw halters langs uw lichaam vast en til ze op schouderhoogte, terwijl u uw armen recht houdt. Voer dezelfde beweging uit met je armen voor je, til naar borsthoogte en laat je zakken naar beneden. Houd je rug recht tijdens deze bewegingen.

Arms

Het gebruik van waterhalters helpt je je biceps en triceps aan de voorkant en achterkant van je armen te trainen. Voor de biceps, ga in schouder diep water staan ​​met je rug recht. Houd je ellebogen naast je borst met de halters naast elke heup. Til de halters naar uw schouders, buig uw ellebogen en laat dan los. De release werkt ook de armen, omdat water weerstand biedt in beide richtingen. Ga in iets ondieper water en leun naar voren, waarbij je kin boven water en je voeten bij elkaar blijft. Houd de halters naast je borst en strek de armen naar achteren uit totdat ze recht zijn om de triceps te bewerken.

Middelen