Beoordelingen

De beste manier om het vet te verliezen noemde een schort


De "schort" is het vetgebied rond de onderbuik dat de neiging heeft om over de tailleband van je broek of rok te hangen. Gebrek aan spierspanning en overgewicht kan leiden tot de ontwikkeling van een dik schort op uw lichaam. Hoewel je vetverlies niet op je buikgebied kunt richten, kun je wel overal afvallen en je dikke schort kwijtraken. De beste manier om dit te doen is met een veilig gewichtsverlies bereikt door middel van voeding en lichaamsbeweging, terwijl u aan krachttraining doet om de buikstreek te versterken.

Calorie-verminderd dieet

Een verlies van 1 tot 2 pond per week zal je helpen je vetschort en ander lichaamsvet te verliezen, en helpt je het weg te houden. De helft van dit gewichtsverlies kan worden bereikt door gezond eten en een vermindering van calorieën. Vrouwen mogen nooit minder dan 1200 calorieën consumeren en mannen mogen nooit minder dan 1400 calorieën consumeren, maar u kunt 250 tot 500 calorieën besparen door uw dagelijkse inname om 1/2 tot 1 pond per week te verliezen. Een eenvoudige en pijnloze manier om dit te doen is door uw gewone frisdrank te vervangen door light frisdrank, water of kruidenthee. Je kunt ook kiezen voor gele mosterd op je broodjes in plaats van mayonaise met vet en calorieën of barbecuesaus.

Aërobe oefening om calorieën te verbranden

Als u wekelijks 1/2 tot 1 pond wilt verliezen door middel van oefeningen en wilt helpen uw dikke schort kwijt te raken, moet u dagelijks 500 calorieën verbranden via aerobics. Er zijn veel verschillende aerobe activiteiten, en het is belangrijk om deel te nemen aan een of meer activiteiten die je leuk vindt, zodat je meer kans hebt om je eraan te houden. Twee uur stevig wandelen, yoga of werken in uw tuin zal ongeveer 500 calorieën verbranden. Als alternatief kun je dezelfde hoeveelheid calorieën verbranden om lichaamsvet te verliezen door te zwemmen, fietsen of joggen elke dag een uur.

Gebruik vetverbrandende intervallen

Het toevoegen van intervallen aan uw aerobe trainingen is een effectieve manier om de calorieën- en vetverbrandingsvoordelen te vergroten, vindt de Mayo Clinic. De hogere inspanning die u besteedt met intervaltraining helpt uw ​​lichaam meer calorieën te verbranden, wat zich vertaalt in een efficiëntere vetverbranding voor u. Neem intervallen op in uw aerobe trainingsroutine door spatten met een hogere intensiteit toe te voegen. Als je loopt, voeg dan 30 tot 60 seconden joggen toe na vier tot vijf minuten wandelen. Als u zwemt, fietst of jogt, verhoogt u eenvoudig uw tempo gedurende 30 tot 60 seconden om de vier of vijf minuten.

Krachttraining

Krachttraining is een essentieel onderdeel van het afslanken van je buikgebied en overal. Terwijl u spieren opbouwt met krachttraining voor het hele lichaam, verbrandt uw lichaam calorieën efficiënter, wat leidt tot meer gewichtsverlies voor u. De toevoeging van krachttrainingsoefeningen die gericht zijn op de buikstreek zal u helpen een afgezwakt, stevig buikgebied te bereiken terwijl u afvallen. Situps zijn een uitstekende manier om je buikspieren te trainen zonder dat je trainingsapparatuur nodig hebt, maar je kunt je buikspieren ook plat maken met squats met enkele of dubbele benen. Staande brede sprongen maken ook gebruik van de buikspieren. Voer ze uit door in een gehurkte positie te staan ​​met je armen uitgestrekt voor je. Spring naar voren, land recht op je voeten met je knieën gebogen. Doe buikspieroefeningen om de dag en voer voldoende herhalingen uit om de spieren te vermoeien.