Beoordelingen

Wat is de beste manier om gewicht te verliezen op je bovenarmen


Om gewicht te verliezen van je bovenarmen, moet je het van je hele lichaam verliezen, omdat spotvermindering, waarbij je vet verliest uit slechts één deel van je lichaam, niet mogelijk is. Wanneer je gewicht verliest van je hele lichaam, zullen je armen ook slanker worden. Om af te vallen, moet u uw levensstijl veranderen - eet een gezond, caloriearm dieet en voer regelmatig cardiovasculaire en krachttraining uit. Voor de beste resultaten en om blessures te voorkomen, moet u de juiste trainingsvorm leren en uw arts raadplegen voordat u aan een nieuw trainingsregime begint.

Calorieën

Tenzij medisch begeleid, wordt het drastisch verminderen van uw calorie-inname om gewicht te verliezen niet aanbevolen. Volgens WebMD kan snel gewichtsverlies alles veroorzaken, van hoofdpijn en vermoeidheid tot ondervoeding en galstenen. Om veilig gewicht te verliezen en af ​​te houden, raden experts aan geleidelijk af te vallen met een snelheid van één of twee pond per week. Dit vereist een dagelijks tekort van 500 tot 1.000 calorieën, wat haalbaar is via voeding en lichaamsbeweging.

Dieet

Geen bepaald voedsel zal je armen afslanken, maar door je dieet op te schonen kun je afvallen van je hele lichaam, inclusief je armen. In plaats van jezelf van bepaalde voedingsmiddelen of hele voedselgroepen te onthouden, concentreer je je op kleinere porties en kijk je wat je eet. Beperk uw inname van suiker, zout, ongezonde verzadigde vetten, cholesterol en transvet. Vul op een verscheidenheid aan groenten en fruit, mager vlees, magere zuivelproducten en volle granen. Vergelijk voedseletiketten en vervang ongezond voedsel door gezondere opties.

Cardio-oefening

Om calorieën te verbranden, voer een uur cardiovasculaire oefening uit op vijf dagen van de week. JJ Virgin, een fitness- en voedingsdeskundige en auteur van "Six Weeks to Sleeveless and Sexy", stelt voor cardio-activiteit uit te voeren die je bovenarmen activeert. Virgin zegt dat cardiovasculaire machines met armhendels, zoals een elliptische en roeimachine, voordelen bieden voor cardiovasculaire en krachttraining, wat resulteert in een optimale vetverbranding. Andere cardio die je bovenarmen activeert, is kajakken, zwemmen en kickboksen.

Krachttraining Oefening

Krachttraining helpt u spierweefsel te behouden en te vergroten. Spierweefsel versnelt uw metabolisme in rust, omdat het calorieën gebruikt om zichzelf in stand te houden. Voer krachttrainingsoefeningen uit op ten minste twee dagen van de week, zoals aanbevolen door de Centers of Disease Control and Prevention. Focus op het trainen van alle belangrijke spiergroepen en gebruik voldoende gewicht zodat de laatste herhaling van elke set een moeite is om te voltooien. Als je nieuw bent in krachttraining, huur dan een personal trainer in om je de juiste vorm te leren.

Gerichte oefeningen

Neem krachttrainingsoefeningen op, zoals triangel-pushups in uw workout. Volgens de American Council on Exercise is dit de meest effectieve oefening voor de triceps. Driehoekige opdrukoefeningen worden uitgevoerd terwijl uw duimen en wijsvingers samenkomen om een ​​driehoek op de vloer te vormen. Richt je ellebogen recht naar achteren tijdens de oefening. Dips zijn een andere effectieve oefening voor triceps. Ga met uw rug naar een bank of trede zitten en plaats uw handen op schouderbreedte uit elkaar op het verhoogde oppervlak achter u. Gebruik je triceps om je lichaam omhoog te duwen totdat je armen zijn uitgestrekt. Laat jezelf langzaam weer zakken. Voer herhalingen en sets uit op basis van uw fitnessniveau.