Beoordelingen

Manieren om uw maag in 2 dagen af ​​te vlakken

Manieren om uw maag in 2 dagen af ​​te vlakken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wilt u zich ontdoen van een koppige onverwachte kleine maagbobbel voor een speciale gebeurtenis? Oefening is de sleutel tot een platte, aantrekkelijke buik, maar oefening zal waarschijnlijk niet binnen twee dagen een verschil laten zien. Om je buik in twee dagen plat te maken, moet je kijken wat je eet, aan je houding werken en je garderobe onderzoeken.

Vermijd voedingsmiddelen die een opgeblazen gevoel veroorzaken

Voedingsmiddelen die je gasachtig en opgeblazen laten, zijn zetmeelrijke koolhydraten zoals witbrood, pasta, aardappelen en rijst, volgens MSN. Ze veranderen snel in glucose en worden gefermenteerd door zuren, waardoor gas ontstaat. Eet in plaats daarvan magere eiwitten - maar geen bonen - en niet-kruisbloemige groenten, dus sla de broccoli, bloemkool en kool over. Je kunt sommige geraffineerde koolhydraten vervangen door volkoren, zoals volkoren pasta en brood, om een ​​opgeblazen gevoel te minimaliseren. Volkoren heeft meer vezels, wat het gistingsproces vertraagt ​​en een opgeblazen gevoel vermindert.

Neem buikvetten mee

Drink gemberthee en neem gember in je maaltijden wanneer je kunt. Gember kalmeert je maagdarmkanaal, waardoor je opgeblazen gevoel wordt afgevlakt. Eet geen grote maaltijden die uw spijsverteringskanaal kunnen vertragen en waardoor u meer kans heeft op een opgeblazen gevoel; eet kleinere, frequentere maaltijden en snacks. Ruim ze ongeveer twee of drie uur op, suggereert Fox News Magazine. Eet meer kaliumrijk voedsel zoals avocado's, bananen en mango's. Kalium is een diureticum, dus het helpt het vasthouden van water te verminderen. Papaya heeft ook veel kalium en is gebleken maaggas te elimineren.

Verbeter uw houding

De snelste manier om je buik plat te maken, is door je houding te verbeteren. Controleer jezelf gedurende de dag mentaal om ervoor te zorgen dat je je wervelkolom recht houdt, je borst omhoog en schouders ontspannen. Een manier om je te helpen herinneren en je houding te verbeteren, is door houdingsbevorderende yogahoudingen in je dagelijkse routine in te plannen. Maak een schema dat je kunt onthouden of word creatief en stel regels voor jezelf. Je kunt bijvoorbeeld een briefje op je voordeur plaatsen waarin je zegt dat je aan elke kant minstens 30 seconden moet poseren voordat je de deur uitloopt. Plaats je rechterpalm plat op een muur. Draai vervolgens je hele lichaam zo ver mogelijk naar links door je voeten in een rotatie te centreren terwijl je je handpalm tegen de muur houdt. Door deze spier te strekken, trek je afgeronde schouders naar achteren die een slechte houding veroorzaken.

Last-minute buikcorrecties

Als je nog steeds een beetje pooch op je onderbuik hebt die niet weggaat omdat het hardnekkig vet is, draag dan een compressiekleding. Iedereen zou wat mode-advies kunnen gebruiken om hun buik te vleien. Overweeg of je shirt of jurk de aandacht vestigt op of weg van je buik. Kies halslijnen die de aandacht naar boven naar je schouders trekken, zoals haltertops, of op je buste, zoals diepe v-nek, om de aandacht van je buik af te leiden. Kragen met boothals en off-shoulder benadrukken ook je bovenlichaam en spelen je buik omlaag. Wilde en detailzware prints, misschien een dierenprint of een bloemenprint, trekken de aandacht weg van uw silhouet en op de stof.