Beoordelingen

De beste manieren om 50 pond te verliezen voor een kieskeurige eter


Afvallen lijkt misschien bijna onmogelijk voor de kieskeurige eter. Voedselroutines zijn waarschijnlijk al jaren ingesteld en modificatie kan als uithongering aanvoelen. Met planning kunt u 50 pond verliezen zonder u ellendig te voelen. Streef ernaar om een ​​pond per week te verliezen in plaats van een dieet te volgen en sta open voor een kleine verandering in uw routine. In een jaar tijd kunt u 50 pond verliezen en uw algehele voeding verbeteren.

Wijzig portiegroottes

Een groot probleem met het eten van slechts enkele voedingsmiddelen is dat u waarschijnlijk bepaalde portiegroottes heeft die geschikt lijken te zijn. Als je elke ochtend drie eieren eet voor het ontbijt, een zak chips voor de lunch en twee hotdogs voor het avondeten, zal het niet natuurlijk aanvoelen om die porties te verkleinen. Houd porties vlees zo groot als een stapel kaarten en broodporties zo groot als een sneetje brood of een kleine rol. Gebruik een maatbeker voor voedingsmiddelen zoals ontbijtgranen, waarbij u de aangegeven portiegrootte op de doos als richtlijn gebruikt.

Wanneer u een portie voedsel hebt bereid, bergt u de doos of zak onmiddellijk op om verleiding te voorkomen. Eet aandachtig je eten, zodat je elke hap kunt ervaren terwijl je geniet van de textuur, geur en smaak. Zet je vork of lepel tussen hapjes neer en drink een glas water bij je maaltijd.

Mix je favorieten met gezonde toevoegingen

Als je gewend bent om twee vissandwiches voor de lunch te eten, neem dan een vissandwich samen met wortel- en selderiestokken. Om dit te laten werken, moet u gezonde groenten en fruit overwegen die u kunt verdragen en ze bij de hand houden. Door elke hap van elk voedsel af te wisselen, zul je je vol voelen zonder je toevlucht te nemen tot je vroegere patroon van overeten.

Groenten en fruit kunnen vaak worden toegevoegd aan uw favoriete voedsel, zodat een kleiner deel groter lijkt. Voeg een of meer groenten toe aan je spaghettisaus en verminder de hoeveelheid rundergehakt. Voeg bessen toe aan je kom yoghurt en plakjes peer aan je boterham met pindakaas. Rasp een groente in een kom soep, suggereert Mayo Clinic.

Breid je repertoire uit

De meeste kieskeurige eters kunnen een paar gezonde nieuwe voedingsmiddelen vinden die ze willen proberen. Bezoek een boerenmarkt om de meest verse producten te bekijken die beschikbaar zijn. Loop door elk gangpad van de supermarkt en beschouw elk gezond voedsel dat je ziet als een potentiële nieuwe favoriet. Besteed speciale aandacht aan het gangpad van etnisch voedsel; je kunt leren over voedsel waarvan je niet wist dat het bestond. Het uitproberen van nieuwe voedingsmiddelen kan nuttig zijn, omdat je ze vanaf het begin in gezonde porties kunt eten.

Overweeg een kleine tuin

Overweeg het kweken van een kleine binnen- of buitentuin met groenteplanten en fruitranken. Praktisch zijn met gezond voedsel kan u helpen om interesse te krijgen om ze te eten. Amateurtuiniers hebben vaak succes met tomaten, komkommers, squash, courgette en bessen. Deze voedingsmiddelen kunnen worden gebruikt ter vervanging van enkele van de vetrijke voedingsmiddelen met weinig voeding die u eet.

Maak het druk

Oefening speelt een belangrijke rol bij gewichtsverlies. Als je een dagelijkse routine hebt die geen training omvat, begin dan klein door een dagelijkse wandeling van 10 minuten toe te voegen. Overweeg de aanschaf van een trainingsvideo voor beginners of een gameconsole die actieve spellen bevat, zoals fietsen, bowlen of skiën. Maak een wekelijkse date met een vriend om hoepels te schieten, racquetball te spelen of de tuin van een oudere vriend samen te verzorgen - wat je ook beweegt. Bouw elke week minimaal drie uur activiteit op.