Beoordelingen

Gewichtsverlies Oefening Geheimen


Als je probeert af te vallen maar de cijfers op de weegschaal niet bewegen zoals je had gehoopt, zijn er een paar overwegingen die het verschil kunnen maken. Afvallen is een getallenspel waarbij je meer calorieën moet verbruiken dan je verbruikt. Het opnemen van een paar lichaamsgeheimen voor gewichtsverlies in uw fitnessplan kan u helpen het slankere lichaam te krijgen dat u wenst.

Vet verbranden met intervaltraining

Om uw gewichtsverliesdoelstelling te bereiken, moet u op de meeste dagen 60 tot 90 minuten cardio-oefeningen doen. Niet zoveel tijd beschikbaar hebben in uw schema is geen reden om op te geven. Je kunt vet verbranden en afvallen in minder tijd door intervaltraining te doen. Intervaltraining houdt in dat u zich gedurende een korte periode in uw normale oefentempo beweegt, zoals twee tot vier minuten, gevolgd door een periode van één tot twee minuten van snellere activiteit. Als u bijvoorbeeld fietst, kunt u vier minuten in een gematigd tempo trappen, gevolgd door één minuut zo snel als u kunt trappen. Hetzelfde kan worden gedaan met joggen, wandelen, zwemmen en touwtje springen. Met intervaltraining kunt u ongeveer 45 calorieën verbranden in 45 tot 50 minuten dan u normaal in een uur zou doen.

Neem krachttrainingsoefeningen op

De hoeveelheid spiermassa die je hebt, is direct van invloed op hoe efficiënt je lichaam calorieën verbrandt terwijl het in rust is. Naast het uitvoeren van aerobe oefeningen om gewicht te verliezen, kunnen krachttrainingsoefeningen u ook helpen uw gewicht onder controle te houden terwijl u spieren opbouwt voor een slank uitziend lichaam. Doe krachttraining oefeningen twee tot drie keer per week gedurende ongeveer 20 minuten per sessie. Met of zonder toevoeging van gewichten, voer oefeningen uit zoals squats, lunges, planken en pushups om de spieren van uw boven- en onderlichaam, evenals uw kern, te versterken en te versterken.

Neem rustdagen

Het is verleidelijk om dagelijks te sporten als je angstig bent om een ​​afslankdoel te bereiken. Maar het opnemen van rustdagen in uw fysieke fitnessplan kan een belangrijk onderdeel zijn van het bereiken van uw doel. Te veel lichaamsbeweging kan ervoor zorgen dat uw inspanningen om af te vallen toenemen, waardoor u gefrustreerd raakt over het gebrek aan resultaten in vergelijking met uw inspanningen. Neem elke week een vrije dag van uw cardio-routine om uw lichaam te laten rusten en verjongen. Evenzo is het belangrijk om je lichaam een ​​dag rust te geven tussen de krachttrainingssessies door. Overtraining van uw spieren kan leiden tot letsel, vermoeidheid en verlies van slaap of eetlust.

Onthoud

Uw eetgewoonten kunnen uw inspanningen voor gewichtsverlies helpen of saboteren. Verminder uw calorieën dagelijks met 250 tot 500 om in totaal 1/2 tot 1 pond per week te verliezen. Gebruik niet minder dan 1200 dagelijks als u een vrouw bent of 1400 als u een man bent. Voed je lichaam voor lichaamsbeweging door een dieet te volgen dat rijk is aan magere eiwitten, verse producten en magere zuivelproducten. Vervang de "blanken", zoals witbrood, witte rijst, witte bloemproducten en witte aardappelen, met volkorenversies, peulvruchten en zoete aardappelen.