Beoordelingen

Gewichtsverlies Tips voor het aanhalen en verstevigen van de huid


Terwijl de meeste atleten zich richten op afvallen, versterken en verstevigen, kan te snel afvallen te veel andere problemen opleveren, zoals een losse, slappe huid. Hoewel veel rage-diëten beweren dat je megaponden binnen een paar weken kunt laten vallen, adviseert de Mayo Clinic dat het verliezen van 1 tot 2 pond per week de gezondste aanpak is. Gebruik een strategie voor lichaamsbeweging en voeding die het verstevigen en gewichtsverlies bevordert met het extra voordeel dat het helpt om de huid slapper te maken of te verminderen.

Kies het juiste tempo

Permanent gewichtsverlies gaat met moeite en tijd. Realistische doelen stellen is de eerste stap in het succes van gewichtsverlies. Probeer 1 tot 2 pond per week te laten vallen door gezonde gewoonten te kiezen, zoals een uitgebalanceerd dieet en regelmatig te sporten. Omdat een pond vet gelijk is aan 3500 calorieën, bevordert het creëren van een tekort van 500 calorieën elke dag door middel van voeding en lichaamsbeweging een verlies van een pond per week. Als je meer begint te verliezen, loop je het risico van een slappe huid.

Toon en draai je kern aan

Plankhouding helpt de maag te versterken, volgens Yoga Journal. Begin op je handen en knieën op een vloer of mat. Kom naar beneden op je ellebogen zodat ze direct onder je schouders zijn geplaatst, krul je tenen eronder terwijl je je buikspieren strakker maakt en je benen recht achter je strekt. Houd uw adem vast terwijl u Plank 30 seconden tot een minuut vasthoudt om de benen en buikspieren aan te spannen en te versterken.

Draai losse huid op de armen vast

Het elimineren van losse huid op de armen na snel gewichtsverlies kan frustrerend zijn gezien de hoge zichtbaarheid in dit gebied. Combineer cardio met weerstandstraining om de armen strakker en strakker te maken voor een meer gebeeldhouwde look. De push-up is de oefening om de bovenarmen en borst te versterken. Als een traditionele push-up in het begin te moeilijk is, pas deze dan aan door uw gewicht over uw armen en knieën te verdelen. Ga om te beginnen op een vloer of mat liggen. Houd een rechte rug, parallel aan de vloer, omhoog totdat uw armen volledig zijn uitgestrekt, zodat uw gewicht gelijkmatig over de armen en knieën wordt verdeeld. Laat het lichaam op de vloer zakken zonder het oppervlak volledig aan te raken en duw het vervolgens weer omhoog. Herhaal 10 tot 15 keer.

Toon en draai je quads en billen aan

Verstevigende oefeningen met of zonder gewichten helpen spiermassa op te bouwen en losse huid te minimaliseren. Mager spier verbrandt ook calorieën sneller dan vet, zelfs in rust. Squats, beendrukken en gewogen lunges bevorderen spiergroei. Lunges richten zich op de quadriceps, een gebied dat gevoelig is voor losse huid. Je mag de longe uitvoeren met of zonder gewichten; met handen op de heupen of achter je hoofd. Om te beginnen, val je met één been naar voren en zorg je ervoor dat je op je hiel landt, niet op de bal van je voet. Buig de knie en heup van het voorste been terwijl u de knie van uw achterste been geleidelijk naar de grond laat zakken zonder het aan te raken. Herhaal dit aan de andere kant. Korte lunges spannen en toon de quads, terwijl langere of diepere lunges de billen strakker en toon.