Beoordelingen

Gewichtwaarnemers Onderhoud


Je hebt je eten gevolgd, de punten geteld en het gewicht verloren dat je wilde verliezen. Nu komt wat misschien het moeilijkste deel is - het afhouden van de ponden. Een studie van de Drexel University uit 2008, gepubliceerd in het "British Journal of Nutrition", toonde aan dat slechts de helft van de mensen die gewicht hadden verloren op Weight Watchers na vijf jaar minstens 5 procent van hun gewichtsverlies had behouden. Het percentage mensen dat vijf jaar later onder hun streefgewicht kon blijven, bedroeg slechts 16,2 procent.

Over Weight Watchers

Weight Watchers bestaat al 50 jaar. Het programma is opgebouwd rond gezond eten, waarbij meer fruit en groenten en slankere eiwitten in uw dieet worden opgenomen, evenals een ondersteuningssysteem door wekelijkse vergaderingen of een online programma. Ongeacht welk ondersteuningssysteem u kiest, het programma vraagt ​​u elke week te wegen om niet alleen uw gewichtsverlies te controleren, maar ook om uzelf verantwoordelijk te houden.

Over PointsPlus en Tracking

Weight Watchers heeft in de loop der jaren wijzigingen aangebracht in het programma in een poging om het volgen van deelnemers gemakkelijker te maken. Het nieuwe programma, Weight Watchers 360 °, maakt nog steeds gebruik van het PointsPlus-systeem voor het volgen van voedsel en oefeningen. Je krijgt elke week een bepaald aantal punten, samen met 49 toegestane punten. Het basisnummer wordt ingesteld op basis van gewicht en activiteitsniveau; dat aantal neemt af naarmate je gewicht verliest. Elke oefening krijgt ook een puntenwaarde, die u kunt toevoegen aan uw aantal punten voor eten. Tracking is al lang een belangrijk onderdeel van Weight Watchers omdat het je meer bewust maakt van wat je eet. Een studie van het Kaiser Permanente Center for Health Research uit 2008 wees uit dat mensen die hun voedselinname volgden, bijna twee keer zoveel gewicht verloren als mensen die dat niet deden.

Onderhoud bereiken

Leden van Weight Watchers die hun doel voor gewichtsverlies hebben behaald en gedurende zes weken vasthouden terwijl ze deelnemen aan het programma, worden levenslange leden. Maar om de voordelen van levenslang lidmaatschap te krijgen - gratis toegang tot wekelijkse vergaderingen of eTools - moet u het gewicht eraf houden en bij maandelijkse wegingen binnen 2 pond van uw gewichtsverliesdoel blijven. Zoals de Drexel University-studie ontdekte, is het niet gemakkelijk om de kilo's af te houden. Slechts een jaar na het voltooien van het programma, handhaafde ongeveer 80 procent van degenen in de studie ten minste 5 procent van hun gewichtsverlies, maar slechts 26,5 procent bleef onder hun doel van het gewichtsverlies.

Eten in onderhoud

Als je eenmaal onderhoud hebt gehad, voorkom dan dat je terugkeert naar je oude eetgewoonten. Weight Watchers benadrukt dat het handhaven van een gezond gewicht een verandering van levensstijl is. In zijn nieuwe programma heeft Weight Watchers een nieuwe dimensie toegevoegd om leden te helpen hun voedselomgevingen beter te beheren om verleidingen te voorkomen. Keith Ayoob, voedingsdeskundige aan het Albert Einstein College of Medicine in New York, vertelde "USA Today" dat mensen moeten leren hoe ze een gezonde eetomgeving kunnen behouden om impulsieve voedselbeslissingen te voorkomen.