Beoordelingen

Welke gewichten zijn nodig voor de Power 90 Workout?


Power 90 is een fitnessprogramma voor thuis van Beachbody dat zichzelf profileert als een '90-daagse thuiskamp voor totale lichaamstransformatie'. Het programma combineert cardio- en krachttraining om uw algehele conditie te verbeteren. Je hebt een zeer eenvoudige thuisgymnastiek nodig met gewichten of weerstandsbanden om de trainingen te doen. Zodra je de gewichten hebt die je nodig hebt, ben je klaar om het programma te starten.

Type gewichten

U hoeft alleen halters in handen te krijgen om het Power 90-programma te doen - er zijn geen halters of andere grotere gewichten nodig. Dit is ideaal voor een trainingsprogramma voor thuis, omdat halters klein en compact zijn, wat betekent dat u geen volledig uitgeruste thuisgymnastiek nodig hebt. Zorg ervoor dat je halters in paren komen, want voor veel van de oefeningen moet je een gewicht in elke hand gebruiken.

Hoe zwaar

De "Power 90-programmagids" beveelt aan om te beginnen met gewichten zo klein als 3 pond. Het geeft niet aan hoeveel zwaarder uw gewichten moeten zijn. Het zegt eenvoudig dat ze "zo hoog moeten gaan als je wilt". Omdat elke persoon anders is, wilt u het programma met een paar gewichten uitproberen en indien nodig aanpassen. Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk uw gewichten moet verhogen naarmate u sterker wordt en door het programma vordert.

Alternatief voor gewichten

Het Power 90-programma biedt u een alternatief voor gewichten: weerstandsbanden. Weerstandsbanden zijn elastische banden die je onder je voet doorloopt en op dezelfde manier omhoog trekt als je een gewicht zou tillen. Je kunt elk merk gebruiken dat je wilt, maar als je Beachbody's B-Lines-merk gebruikt, raden ze vrouwen aan om met de roze band te beginnen, wat overeenkomt met ongeveer 15 pond weerstand, en dat mannen beginnen met de magenta band, wat overeenkomt met ongeveer 20 pond weerstand. Je kunt de weerstand van je bands verhogen naarmate je sterker wordt. De meeste weerstand wordt geboden door de zwarte banden die gelijk zijn aan ongeveer 50 pond weerstand.

Andere uitrusting

Naast gewichten of weerstandsbanden heb je een paar andere basisuitrusting nodig om je Power 90-trainingen te doen. De "Power 90-programmagids" beveelt aan om een ​​vloermat te gebruiken om wat demping te bieden bij crunches en andere vloeroefeningen. Als je al een sterke kist hebt, kun je een pushup-standaard gebruiken om jezelf meer uit te dagen bij het uitvoeren van pushups. Ten slotte wilt u misschien investeren in een hartslagmeter - anders moet u uw pols tijdens uw training handmatig controleren.

Middelen