Beoordelingen

White Perch Fishing Tips van professionals


Witte baars, hoewel technisch gezien een plaag in talloze waterwegen en meren, wordt gewaardeerd om zijn delicate vlees en brede beschikbaarheid. De vissen komen het meest voor langs de oostkust van Noord-Amerika, variërend van Canada's Nova Scotia tot de Zuid-Carolina in de Verenigde Staten. Als je bij je volgende visreis een paar witte baars wilt landen, verspil dan geen uren aan onvruchtbare vissen. In plaats daarvan kunnen verschillende tips van professionele vissers, visonderzoekers en overheidsdiensten u helpen uw vissucces bij het vangen van witte baars te maximaliseren.

Ken de beste vistijden

Witte baars komt in grote aantallen samen in brak en zoet water om ongeveer van april tot juni te paaien. Tijdens het paaiseizoen zijn ze het gemakkelijkst te vangen omdat hun beweging en voedingsactiviteit het hoogst is. De tweede keer dat witte baars het gemakkelijkst te vangen is, is in de maanden september tot en met november.

Kies het juiste aas

Een van de meest effectieve manieren om snel witte baars te vangen is door natuurlijk aas te gebruiken. In het wild vallen witte baars garnalen, krabben en kleine vissen aan. Veel aaswinkels verkopen garnalen als aas, evenals levende minnows. Als u liever kunstaas gebruikt of als levend aas moeilijk te vinden is in uw regio, werken streamer-achtige vliegen en lokmiddelen in de vorm van minnows of wormen goed.

Richt op White Perch Hot Spots

Witte baars wordt gevonden in een breed scala van wateromgevingen, waaronder getijdenwateren, bewegende stromen en stille stromen. Het is echter waarschijnlijk dat u volwassen witte baars in open water tegenkomt dat dicht bij de kustlijn ligt. Visonderzoeker Dan Eggertsen beveelt aan om te zoeken naar kustlijnstructuren die vaak witte baars aantrekken en tegelijkertijd handige plekken bieden om te staan ​​en te vissen, waaronder steigers en bootdokken. Een veel voorkomende hotspot zijn structuren boven water die 10 tot 12 voet diep zijn.

Kies de juiste techniek

Witte baars reageert goed op alle soorten vissen en de meest voorkomende soorten vistuig, waardoor ze een niet-kieskeurige soort zijn die geweldig is voor beginners. Echter, het nabootsen van de manier waarop het doelvoedsel van een witte baarsvis beweegt, kan uw succesveranderingen vergroten. In het wild achtervolgen witte baars kleinere vissen naar het oppervlak waar de kleine vissen uit het water springen. Door je aas in het water te werpen, naar de oppervlakte te trekken en langs het wateroppervlak te laten overslaan, kun je de kans om de aandacht van de witte baars te trekken enorm vergroten.

Kleed je gepast

Gedurende de maanden dat witte baars het meest actief is, kan het buitenweer heet zijn. Draag geschikte kleding om de gezondheid en veiligheid tijdens het vissen buiten te waarborgen. Draag zonnebrandcrème om jezelf te beschermen tegen de ultraviolette stralen van de zon en blijf gehydrateerd door water te drinken en te snacken van waterrijk fruit zoals druiven en meloenen.