Beoordelingen

De beste trainingsmachine om Dimply-dijen kwijt te raken


Als je last hebt van kuiltjes in de dijen, wanhoop dan niet, er is een oplossing. Dimply dijen, veroorzaakt door wat bekend staat als cellulitis, is een combinatie van overtollig lichaamsvet en gebrek aan spieren. Je hebt een gezonde dosis vastberadenheid en toewijding nodig, omdat krachttraining, cardiovasculaire oefeningen en goede voeding de beste technieken zijn om de stevige, sexy dijen te krijgen die je wenst. Als bijkomend voordeel ervaar je ook een toename van energie, een beter humeur, een betere slaap en een verhoogde zin in seks.

Cellulite

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is cellulitis gewoon oud lichaamsvet. De reden voor het kuiltjesachtige uiterlijk is simpelweg omdat de vetcellen in dat gebied zo vol zijn dat ze door het honingraatvormige bindweefsel duwen. Sommige vrouwen zijn hier meer vatbaar voor omdat ze de neiging hebben om meer lichaamsvet op te slaan op hun heupen en dijen. Er is geen snelle oplossing voor dit probleem. Er is nooit wetenschappelijk bewezen dat crème, toverdrank, wrap of lotion kuiltjes in de dijen verminderen. De beste en enige manier om cellulitis te bestrijden, is door beweging en goede eetgewoonten.

Krachttraining

Als u gedurende 45 minuten drie of vier dagen per week aan krachttraining doet, ziet u na ongeveer 12 weken gladdere dijen. Je zult veel sneller kleine veranderingen zien, maar na 12 weken zouden de resultaten dramatisch moeten zijn. Je zou minder lichaamsvet, steviger spieren en lossere kleding moeten zien. Er zijn veel krachttrainingsmachines die de dijen richten. Je beste weddenschap is de verlengmachine om de voorkant van je dijen te richten, evenals de beendruk en hamstringkrul. De hamstringskrul richt zich op de achterkant van je benen en billen, terwijl de leg-press al je beenspieren raakt.

Cardio

Om kuiltjes in de dijen snel te elimineren, moet je meer calorieën verbranden dan je verbruikt en een actieve levensstijl hebben. Cardio kan een belangrijke speler zijn in uw vetverliesprogramma. De American Heart Association beveelt volwassenen aan om 150 minuten per week aerobe activiteit te krijgen. Om dijbobbel te bestrijden, moet je dat getal je minimum maken en de intensiteit verhogen. De step-mill of trapklimmer is een van de beste machines voor het verbranden van calorieën. Stel het niveau zo in dat u niet hoeft te bukken om bij te blijven. Het zou moeilijk moeten zijn om te praten en je zou het zweet moeten breken.

Voedsel

Rij door een hoofdstraat en u zult worden gebombardeerd met berichten te eten door billboards en restaurantborden. Dit eten is goedkoop en overvloedig. Als u zich wilt ontdoen van kuiltjes in de dijen, moet uw dieet echter voornamelijk bestaan ​​uit vers fruit en groenten, magere eiwitten, gezonde vetten en complexe koolhydraten. Calorieën tellen wel, maar je hoeft jezelf niet helemaal te ontnemen. Jay Robb, auteur van 'The Fat Burning Diet', zegt dat je jezelf één cheatmaaltijd per week moet geven om je gezond eten op lange termijn duurzaam te maken.

Middelen