Beoordelingen

De beste trainingsapparatuur om gewicht te verliezen


Om af te vallen, moet u meer calorieën verbranden dan u eet. Het combineren van caloriearm eten met intensieve training is de beste manier om consequent kilo's af te werpen. Trainingsapparatuur die je hartslag verhoogt en ervoor zorgt dat je zweet breekt, verbrandt meer calorieën dan machines die nauwelijks je hart laten pompen. Als je wilt afvallen, kies dan apparatuur die minimaal 400 calorieën per uur kan verbranden en voldoende weerstand heeft om je calorieverbrandingspotentieel verder te vergroten.

Tredmolen

Of u nu loopt, jogt of rent op een loopband, met deze machine kunt u snel veel calorieën verbranden. Volgens Harvard Health Publications verbrandt lopen ongeveer 220 calorieën in 30 minuten, en joggen of hardlopen kan meer dan 1.000 calorieën per uur verbranden. Verhoog de helling van de loopband om de weerstand van uw training te verhogen en nog meer calorieën te verbranden. Loop dagelijks minimaal 30 minuten in een langzaam tot matig tempo als u nog niet eerder aan het sporten bent. Naarmate uw uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen toenemen, verhoogt u de snelheid en duur van elke training om sneller vet te verliezen.

Trap klimmer

Traplopen zijn cardiovasculaire machines die calorieën verbranden terwijl de spieren in je benen en billen worden gestemd. Dit apparaat werkt met de quadriceps, kuiten, hamstrings en bilspieren en biedt zowel aerobe voordelen als krachttraining. Met deze machine met hoge intensiteit kun je meer dan 250 calorieën verbranden in 30 minuten, volgens Harvard Health Publications. Spieren zijn metabolisch actiever dan vet, dus de spieren die traplopen opbouwen, blijven actief en verbranden calorieën lang nadat u stopt met trainen. Traplopen hebben ook verschillende weerstandsniveaus. Gebruik driemaal per week 20 tot 30 minuten een trapklimmer om gewicht te verliezen tijdens het beeldhouwen van je onderlichaam.

Elliptische machines

Met een elliptische machine kunt u hetzelfde aantal calorieën verbranden dat u op een loopband zou doen zonder uw gewrichten te belasten. Volgens Harvard Health Publications verbrandt een persoon van 185 pond 400 calorieën in 30 minuten op een elliptische trainer. Deze machine activeert spieren in de armen, benen, schouders en bilspieren en bouwt tegelijkertijd uithoudingsvermogen, spierkracht en spieruithoudingsvermogen op. Verhoog de weerstand van de elliptische trainer tot het maximale niveau voor een intense, vetverbrandende uitdaging. Kies een elliptische machine wanneer u een aerobe training met weinig impact wilt die uw boven- en onderlichaam verstevigt en honderden calorieën per uur verbrandt.

Stationaire cycli

Stationair fietsen verbetert de cardiovasculaire conditie zonder uw gewrichten te belasten. Je kunt meer dan 600 calorieën verbranden met een uur stationair fietsen, en de meeste cycli hebben magnetische weerstand, waardoor je je training kunt intensiveren en meer kilo's kunt afwerpen. Fietsen biedt ook krachttrainingsvoordelen door de bilspieren, kuiten, hamstrings, adductoren en quadriceps te bewerken. Als u bot- of gewrichtsaandoeningen heeft, wissel dan stationair fietsen af ​​met andere cardiovasculaire activiteiten met weinig impact die voldoende calorieën verbranden om bij te dragen aan uw doelstellingen voor gewichtsverlies.